Принц Хари имал желание да се откаже от титлата си

Принц Хари имал желание да се откаже от титлата си
Снимка: netinfo

Принц Хари призна, че някога е "искал да излезе" от кралското семейство.

Изповедта от петия по реда за наследяване на трона последва неотдавнашни коментари, когато той каза, че се съмнява, че който и да е от членовете на кралското семейство "иска да бъде крал или кралица".

В интервю, публикувано днес, Хари каза, че времето, което е бил в армията - когато е бил "само Хари" - е "най-доброто измъкване, което някога съм имал" и в един момент обмислял да се откаже от титлата си.

"Чувствах, че искам да изляза, но след това реших да остана и да си изиграя роля за себе си", каза той на „Мейл он Сънди“. Принцът, който през последните години е посветил голяма част от времето си на благотворителни каузи, включително помагайки на ранените ветерани и повишавайки осведомеността за психичното здраве, заяви, че той и брат му, херцогът на Кембридж, "не искат да бъдат само куп от известни личности ".

"Ние сме невероятно страстни към нашите благотворителни организации и те са избрани, защото са на пътя, който ми е показала майка ни", каза той. 

Хари предизвика раздразнение, когато каза пред сп.“Нюзуик“, че никой в ​​кралското семейство не иска трона.

"Ние не правим това за себе си, а за по-голямото благо на народа", каза той. „ Дали има някой от кралското семейство, който иска да бъде крал или кралица? Не мисля така, но ще изпълним задълженията си в точното време“, коментира принц Хари.

Снимка: netinfo

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти