Приказка в бяло: първи кадри от романтичната сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Бен Афлек и Дженифър Лопес отпразнуваха сватбата си с церемония в Джорджия тази събота пред приятели и семейство, малко повече от месец след като си казаха „Да“ в Лас Вегас.

Някои присъстващи звезди включваха дългогодишните приятели на Афлек Мат Деймън и съпругата му Лусиана, режисьорът Кевин Смит и съпругата му Дженифър, актьорът Джейсън Меус и съпругата му Джордан Монсанто и холивудският агент за таланти Патрик Уайтсел и съпругата му моделът и актриса Пиа Милър.

► Бенифър се жени отново този уикенд, а празненството ще бъде пищно!

Лопес носеше бяла рокля на Ралф Лорън с дълъг, развяващ се шлейф и воал на церемонията в събота, а Афлек беше в смокинг с бяло сако и черен панталон. На снимките се вижда как двамата вървят по бяла пътека, следвани от децата си, а популярният водещ на подкаст и лайф коуч Джей Шети ръководи церемонията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C 💚. (@benniferforever_)

Гостите бяха снимани облечени изцяло в бяло на територията на комплекса на Афлек от 87 акра извън Савана. Подготовката за голямото тържество включваше шатра в имението с бели столове за гостите, заобиколени от зеленина и бели цветя, изцяло бяло пиано, елегантни маси, разположени на крайбрежния док, и платформа за фойерверки.

Какво се случва? Линейка е забелязана в имението на Бен Афлек преди сватбата му с Дженифър Лопес

Източник сподели пред сп. People в петък, че Афлек и Лопес имат „планиран необикновен уикенд с празненства“, включително „предсватбен купон, церемония и... много забавления“.

Когато Лопес разкри в своя бюлетин миналия месец, че тя и Афлек са се оженили в A Little White Wedding Chapel в Лас Вегас, актрисата и певица сподели, че вечерната церемония е „точно това, което искахме“.

„20 години търпение“: първи подробности за тайната сватба от самата Дженифър Лопес

Тя добави, че „в крайна сметка това беше най-добрата възможна сватба, която можехме да си представим. Такава, за която мечтаехме отдавна и превърнахме в реалност... най-накрая.“

„Когато любовта е истинска“, написа тогава Лопес, „единственото нещо, което има значение в брака, са тези двама човека и обещанието, което даваме да обичаме, да се грижим, да разбираме, да бъдем търпеливи, любящи и добри един към друг. Имахме това. И много повече. Най-прекрасната нощ в живота ни.“

„Те бяха прави, когато казаха „всичко, от което се нуждаеш, е любов“. Толкова сме благодарни, че имаме това в изобилие, ново прекрасно семейство от пет невероятни деца и живот, който да очакваме с нетърпение“, продължи тя.

Бенифър на меден месец в Париж

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол