Елегантна в черен сатен и дантела: Приянка Чопра отново впечатлява на червения килим (СНИМКИ)

Приянка Чопра Джонас отдавна се утвърди като една от най-успешните актриси и продуценти в Боливуд, но световната ѝ слава излиза далеч извън рамките на филмовите екрани. Освен че покорява сърцата на милиони зрители с таланта си, тя е истинска модна икона, която не спира да впечатлява със своите стилни избори на червения килим и в ежедневието.

На последната официална гала вечеря Caring for Women, организирана от фондация Kering в Манхатън, Приянка за пореден път показа изтънчен вкус и елегантност. Тя се появи в семпла, но изключително стилна черна рокля от сатен, допълнена с прозрачни детайли и деликатна дантела, което подчертаваше женствеността и силуета ѝ. Със своята визия, актрисата сякаш прикова всички погледи, а аксесоарите ѝ – черни сатенени обувки и зашеметяващи бижута на Bulgari – завършваха облика ѝ до съвършенство.

Вижте невероятната Приянка Чопра на официална гала вечеря Caring for Women

Но зад блясъка и красотата на Приянка Чопра се крие жена с голямо сърце и ангажираност към значими каузи. Вечерята Caring for Women не е просто модно събитие – тя има за цел да подпомогне организациите, които се борят срещу насилието над жени.

„Тази вечеря беше мощно напомняне за промяната, която можем да направим, когато хора с еднакво мислене се съберат за обща цел“, сподели актрисата в своите социални мрежи, подчертавайки важността на обединението в борбата срещу насилието.

Приянка Чопра посвещава значителна част от времето си на благотворителност, като подкрепя различни организации, сред които УНИЦЕФ и Alert India. Нейната собствена „Фондация на Приянка Чопра за здравеопазване и образование“ се фокусира върху подпомагането на децата в нужда в Индия, като осигурява равен достъп до здравни грижи и образование. Чрез фондацията си, Приянка финансира образованието на 70 деца, от които 50 са момичета, предоставяйки им шанс за по-добро бъдеще.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Като посланик на бижутерийния гигант Bulgari и активен участник в кампании като Victoria's Secret Impact Fund, Чопра не спира да насочва вниманието към важни социални и екологични проблеми. Нейната енергия и ангажираност са вдъхновение за жените по целия свят – не само с модните си изяви, но и с усилията си за справедливост и равенство.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти