Предполагаемият син на Ален Делон и Нико беше открит мъртъв

Фотографът Ари Булон, който твърдеше, че е син на Ален Делон и Нико, е намерен мъртъв на 60-годишна възраст в дома си в Париж в петък вечер, съобщава Le Parisien.

Според информация от френското издание петдесетгодишната жена, която се е обадила в полицията, за да съобщи за случая, твърди, че е негова партньорка. Тъй като тялото е открито известно време след смъртта, се предполага за случай на обир. Жената и 21-годишният ѝ син са арестувани до „изясняване на обстоятелствата, при което е възможно да е настъпила смъртта на жертвата, която е била хемиплегична“, твърди прокурорът, цитиран от Le Parisien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Le Point (@lepointfr)

Ален Делон винаги е отричал да е баща на Ари Булон от връзката си с модела и певица Нико. Преди смъртта си през 1988 г. тя е твърдяла, че синът ѝ е плод на краткотрайна връзка с актьора в началото на 60-те.

Ари е завеждал дело за признаване на бащинство, но френското правосъдие отхвърля делото с твърдението, че въпросът е под юрисдикцията на Швейцария - страната, в която Делон живее.

Ари Булон е отгледан от майката на Ален Делон, Едит (с която актьорът винаги е бил в лоши отношения), която го приютява в дома си в покрайнините на Париж. Вторият ѝ съпруг Пиер Булон дори осиновява малкия Ари, давайки му своето фамилно име.

Като юноша Ари се сближава с майка си Нико, но отношенията им са белязани от нейната пристрастеност към наркотиците. Певицата умира внезапно през 1988 г. от мозъчен кръвоизлив след катастрофа с велосипед в Ибиса. Следва драматичен период за Ари: живот на улицата и хоспитализации в психиатрични болници.

След детоксикация и възстановяване той става баща на две деца. През последните години Ари дълго се опитва да бъде признат за син на Делон – френската филмова звезда обаче се дистанцира от тази история.

87-годишният актьор има три деца: 58-годишният Антони Делон, от брака с Натали Делон, дъщеря и син от брака с Розали ван Бремен: 32-годишната Анушка Делон и 29-годишният Ален-Фабиан Делон.

Вдъхновяващи цитати от Ален Делон

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти