Пред развод? Защо Меган и Хари не се появяват вече заедно?

Напоследък все повече хора забелязват промяна в отношенията между британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл. Докато преди те бяха неразделни, напоследък херцогът на Съсекс изглежда предпочита да бъде сам. Някои експерти смятат, че това може да означава охлаждане на връзката им и различни планове за бъдещето.

Меган и Хари и събитието на фондацията им в Ню Йорк

Принц Хари често се появява сам на събития и пътувания, като например предстоящото му пътуване до Лесото и Южна Африка през следващия месец. Той също така участва в предавания като „The Tonight Show“, където обикновено присъстваше и Меган. Неговото решение да отиде сам на тези събития повдигна много въпроси относно състоянието на брака им.

Меган и Хари сияят заедно в Дюселдорф

Има няколко възможни обяснения за това поведение на принца. Един сценарий е, че той иска да възвърне предишния си образ на „Стария Хари“ и да прекара известно време далеч от светлината на прожекторите. Друга възможност е Меган да е заета с грижите за децата, оставяйки Хари да се занимава със собствените си дела. Въпреки това, има и вероятност напрежението между тях да е ескалирало, което ги кара да прекарват по-малко време заедно.

Херцогът на Съсекс винаги е бил близък със семейството си и особено с покойната кралица Елизабет II. Тя имаше големи очаквания за него и се опитваше да го включи в кралските дела. Въпреки това, присъствието на Меган понякога създаваше напрежение и негативизъм. Възможно е принц Хари да копнее за по-прост живот и да се освободи от натиска на кралския двор, което го кара да търси утеха в старите приятелства.

Редките публични появи на Дория Рагланд, майката на Меган Маркъл

От друга страна, Меган Маркъл, бивша актриса, може да намери новата си роля на майка и съпруга на принц за по-удовлетворяваща от обществените задължения. Като се има предвид нейната предишна кариера и страст към филантропията, тя може да предпочете да посвети времето си на благотворителни дейности или да остане вкъщи, за да се грижи за сина им Арчи.

Въпреки че е трудно да се определи точната причина зад действията на принц Хари, едно нещо е ясно – нещата между двамата са се променили. Само времето ще покаже дали това е временна фаза или знак за по-големи проблеми в брака им. Едно е сигурно – светът с нетърпение очаква да види как ще се развият събитията за любимата кралска двойка.

Прочетете още: 

Пред развод? Защо Меган и Хари не се появяват вече заедно?

Кралски новини

Известни

Пред развод? Защо Меган и Хари не се появяват вече заедно?

Напоследък все повече хора забелязват промяна в отношенията между британския принц Хари и съпруга...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти