Проблеми в Рая: Пред развод ли са Джордж и Амал Клуни?

Когато се ожениха през 2014 г., Джордж и Амал Клуни си дадоха един специален обет един на друг. „Нашата сделка е, че не можем да бъдем разделени повече от седмица“, каза Джордж за координирането на натоварените им графици. „Досега това се получава доста добре.“

►Повече от прелестна: Какво не знаем за Амал Клуни?

Но през последните няколко години се оказва все по-трудно да се придържат към обещанието си. „И двамата са сериозни работохолици, така че сякаш са в собствения си малък балон“, казва източник ексклузивно пред изданието In Touch, отбелязвайки, че Джордж скоро ще се премести в Ню Йорк за около година, за да играе на Бродуей – на 4000 мили от вилата им с Амал на езерото Комо, където досега прекарваха по-голямата част от времето си като семейство.

►Лукс на езерото Комо: надникнете във вилата за 100 милиона на Джордж и Амал Клуни

Амал и Джордж Клуни стилни във Венеция

Двойката, която ще отбележи 10 години брак през септември 2024, започва да се пропуква под натиска, добавя източникът. „Те са в два много различни свята през 90 процента от деня. Те водят отделни животи".

Преди няколко години Клуни призна, че с Амал са провели разговор, с който са се разбрали да продължат да правят това, което обичат, но не и ако то вреди на отношенията им. Сега Джордж се снима със стария си приятел Брад Пит в лентата Wolfs в Ню Йорк, режисира още един проект и се очаква да се премести за дълго време в "Голямата ябълка", за да дебютира на театралната сцена там с пиесата "Лека нощ и късмет".

джордж клуни амал
Снимка: Getty

„Джордж ръководи своята филмова дейност – от режисиране и продуциране до поемане на актьорски роли в проекти на други хора – като военен генерал. Той е перфекционист и изисква съвършенство от всеки, който работи с него“, казва източникът, добавяйки, че е станало „по-екстремно“, откакто той и двама негови приятели, Ранде Гербер и Майкъл Мелдман, продадоха компанията си за текила, Casamigos, през 2017 г. за 1 млрд. долара. „Той не го прави за парите. Наистина му харесва и е изключително практичен.“

Жена му е със сходно отношение към работата. 46-годишната Амал „често пътува напред-назад по работа, което може да стане хаотично“, казва вътрешният човек за адвокатката по правата на човека. „Тя прави толкова много по света, че повечето хора дори не подозират“, казва още той. „Нейната кариера никога няма да остане на заден план спрямо кариерата на Джордж и тя му даде да разбере това много рано.“

Дори когато са заедно в италианската си вила, работата никога не е далеч от съзнанието им. „Нито един от тях не се замисля дали да вложи 18-часов работен ден в проекти, които го вълнуват“, казва източникът. „Единственият път, когато наистина трябва да се „припокриват“, е когато са на почивка. Но когато живеете на езерото Комо, желанието да си вземете почивка не се появява толкова често.“ Каквото и свободно време да имат, те го прекарват със 7-годишните си близнаци Александър и Ела, добавя източникът, „не непременно един с друг“.

►Близнаците на Джордж и Амал Клуни: Родени преждевременно и свързани с кралското семейство

Това не е добър знак за връзката им. „Те изглеждат като блажена картинка на червения килим и, разбира се, винаги разказват един за друг на публични места, но приятелите им се чудят дали те ще успеят. Много холивудски двойки не го правят“, казва вътрешният човек, добавяйки, че неотдавнашните опасения за сигурността относно международна работа по правата на човека на Амал и откритите политически възгледи на Джордж също са допринесли за стреса в брака им.

джордж амал клуни
Снимка: Getty

Благосъстоянието на семейството им е от първостепенно значение и за двамата. „Щастието на близнаците е техен основен приоритет“, казва източникът. Ако Джордж и Амал се разделят, много ще бъде заложено на карта: не само децата, но и общото им състояние от 600 млн. долара. (Само вилата край езерото Комо струва поне 100 млн. долара.) Вътрешният човек казва: „Разводът би бил кошмар.“

Така че с наближаването на 10-ата им годишнина, „те се опитват да положат повече усилия, за да прекарват качествено време заедно“, казва вътрешният източник, отбелязвайки, че Джордж всъщност е поел ролята в пиесата на Бродуей, базирана на неговия филм от 2005 г. „ Лека нощ и успех", защото Амал може да прекарва повече време в Ню Йорк като част от работата си като помощен професор в Колумбийския университет. „Но очевидно тя все още ще пътува много и той няма да може да се измъкне толкова лесно. Така че, за съжаление, те отново ще водят отделни животи.”

По лилавия килим: Амал и Джордж Клуни на лосанджелиската премиера на „Билет до рая“

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол