В интервю за CNN: Жерар Пике проговори за раздялата с Шакира

След продължителна връзка и общо десетилетие, изпълнено с любов и две деца, Жерар Пике и Шакира се разделиха през лятото на 2022 г. Оттогава животът на двамата се превърна в център на общественото внимание, а всяка тяхна стъпка вълнува феновете. Година по-късно Пике, един от емблематичните футболисти на Барселона, коментира отношенията им в интервю за CNN, което даде нова перспектива за причините за раздялата и животът му след това.

Пике споделя, че много от коментарите, които Шакира е направила публично, не съответстват на неговата гледна точка за случилото се. Той подчертава, че мнозина, които говорят за него, не го познават истински, и вярва, че личният му живот е нещо, което само той и близките му хора разбират напълно. Според думите му, той се чувства обграден от любовта и подкрепата на семейството и приятелите си, което му дава спокойствие и увереност въпреки напрежението около раздялата.

Любовта между Шакира и Пике през годините

След шумната раздяла Жерар продължи напред и сега е щастлив с 25-годишната Клара Чиа Марти – младата дама, с която според слуховете започнал връзка още преди края на отношенията си с Шакира. Клара работи във фирмата на Пике – Kosmos, и въпреки че самата тя не остава извън обсега на медиите, двамата са намерили щастието заедно, а Пике е категоричен, че е „много щастлив“ в новата си връзка.

Това не пречи на Шакира да споделя своите преживявания от раздялата чрез музиката си. След като обяви, че се разделят, тя пусна няколко песни, които разкриват болката ѝ и дори обрисуват бившия ѝ като „Волдемор“. Въпреки емоциите, които изпълнителката изразява чрез творчеството си, Пике изглежда непоклатим. За него е важно, че е заобиколен от близките си хора и че продължава да изгражда щастлив живот след всичко, което се случи.

Коя е новата приятелка на Жерар Пике?

Историята на Пике и Шакира, която започна на снимачната площадка през 2010 г., продължава да бъде една от най-обсъжданите в света. Независимо от всичко, двамата ще останат свързани завинаги като родители на своите двама сина, Милан и Саша, които са най-голямото им постижение от връзката им.

Прочетете още: 

В интервю за CNN: Жерар Пике проговори за раздялата с Шакира

Любопитно

Известни

В интервю за CNN: Жерар Пике проговори за раздялата с Шакира

След продължителна връзка и общо десетилетие, изпълнено с любов и две деца, Жерар Пике и Шакира с...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти