Познахте ли я? Алекс Богданска е неузнаваема с новата си визия

Няма съмнение, че едно от най-красивите лица в родния ефир, а и в родния Instagram, е това на водещата на Big Brother Александра Богданска. 

Алекс неведнъж е показвала, че умее да се грижи по най-добрия начин за външния си вид. Показа го и преди броени часове, като изненада последователите си с нова визия - бретон!

Няма как да не признаем, че й отива невероятно много, а нейните последователи са на същото мнение. "Давай смело, много ти отива, изглеждаш чудесно и ти се възхищавам", пишат й под снимката в Instagram. "Каквото и да направиш, си най", допълва друг потребител. "Абе, красивото си е красиво всякак! Няма какво да се коментира", обобщава трети потребител.

Всъщност да сменя визии, стилове, а дори и роли, е част от природата на Алекс и тя го е показвала неведнъж. В последно време я виждаме най-често така - рамо до рамо до актьора Башар Рахал, с когото са перфектните водещи на Big Brother:

Само преди месец пък Богданска беше част от гостите на червения килим за Paris Fashion Week. Тогава беше един от редките случаи, в които я видяхме в лилаво, но вече сме убедени - и този цвят й отива невероятно много:

Заради работата й на модел на Алекс Богданска й се налага да сменя постоянно визии, а тук я виждаме в стилен костоюм на бизнес дама в синьо:

Но една от най-важните роли е и тази, която й приляга най-много. Става въпрос на тази на майка на порасналия Габриел. Ето ги тук на първия учебен ден, а Алекс наистина сияе:

Впрочем в коментарите под снимката с бретон Богданска признава на свой последовател, че коремът е тази част от тялото, с която се гордее най-много. И има защо - припомняме ви една плажна визия от изминалото лято:

Причината Алекс да изглежда по този начин със сигурност се корени донякъде и в гена й, но нека не забравяме, че за нея тренировките са част от всекидневието й. 

Прочетете още: 

Познахте ли я? Алекс Богданска е неузнаваема с новата си визия

Блясък и стил

Известни

Познахте ли я? Алекс Богданска е неузнаваема с новата си визия

Няма съмнение, че едно от най-красивите лица в родния ефир, а и в родния Instagram, е това на вод...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти