Повече от щастие: Джулия Робъртс и съпруга ѝ (СНИМКИ)

Джулия Робъртс е не само талантлива актриса, но и предана съпруга. Тя е омъжена за оператора Даниел Модер от 22 години, а връзката им е ярък пример за успешен холивудски брак.

Ето как се промени стилът на Джулия Робъртс през годините

Робъртс и Модър се срещат за първи път на снимачната площадка на филма "Мексиканецът" през 2000 г., където Модер работи като оператор. Двамата веднага се харесват и скоро започват да се срещат. Само две години по-късно, през 2002 г., двойката сключва брак на пищна церемония в ранчото на Робъртс в Ню Мексико. Оттогава Робъртс и Модър са изградили силен и траен брак, преодолявайки възходите и паденията на живота под светлината на прожекторите.

Джулия Робъртс сияе на кинофестивала в Кан 2022

Въпреки натоварените си графици и взискателните кариери, те винаги са намирали време един за друг и за трите си деца, близнаците Хейзъл и Финей и сина Хенри. Един от ключовете към успешния им брак е силната им комуникация и взаимното уважение един към друг. Робъртс говори открито за това как тя и Модър полагат усилия да дадат приоритет на връзката си и да отделят време един за друг, дори сред забързаните си графици.

В интервю с Опра Уинфри, Робъртс споделя, че тя и Модър имат за цел всяка седмица да имат среща, където могат да се свържат отново и да укрепят връзката си. Тя също така подчертава значението на доверието и честността в отношенията им, подчертавайки важността на откритата комуникация и взаимната подкрепа.

Прекрасната Джулия Робъртс през годините

Робъртс и Модър също се подкрепят взаимно в кариерите си, като Модър често придружава Робъртс на снимачната площадка, а Робъртс посещава събития с Модър. Те са намерили начин да балансират личния и професионалния си живот, като се уверяват, че приоритетът на семейството е преди всичко. Техният 22-годишен брак е свидетелство за непреходната сила на любовта и отдадеността. Въпреки предизвикателствата, които идва с това да бъдат в очите на обществеността, Робъртс и Модър успяха да изградят силно и любящо партньорство, което издържа изпитанието на времето. Като една от най-обичаните двойки в Холивуд, Джулия Робъртс и Даниел Модер служат като вдъхновение за мнозина, показвайки, че с всеотдайност, комуникация и любов е възможен щастлив и дълготраен брак. 

Вижте щастливото им семейство в галерията ни!

Повече от щастие: Джулия Робъртс и съпруга ѝ (СНИМКИ)

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти