Бенифър 2.0 приключи: Джей Ло и Бен Афлек официално се развеждат!

На 20 август 2024 г. Дженифър Лопес официално подаде молба за развод с Бен Афлек, слагайки край на двугодишния им брак. За мнозина това е неочакван обрат, но слуховете за напрежение в отношенията им циркулират от месеци.

Двойката, която преди две десетилетия бе наречена "Бенифър", отново се събра през 2021 г.. Те сключиха брак през юли 2022 г. в Лас Вегас на голяма церемония с приятели и семейство в имението на Афлек в Джорджия. Въпреки оптимизма и усилията да изградят стабилен брак, изглежда че старите различия в характерите и начините на живот са надделели.

Според запознати, проблемите във връзката им започнали да се задълбочават през последните месеци. Докато Лопес винаги е предпочитала светлината на прожекторите и социалните мрежи, Афлек търсел по-спокоен и уединен начин на живот. Това довело до все по-чести отсъствия от публични събития, като например забележимото отсъствие на Афлек по време на "Мет Гала" през май, където Джей Ло беше съпредседател.

Решението за развод, макар и тежко, не дойде внезапно. Според близки на двойката, Дженифър и Бен от месеци правили опити да спасят брака си, но напразно. Последният "удар" за Дженифър бил, когато на 24 юни, на рождения й ден, Афлек си купил имение в Пасифик Палисейдс за 20,5 милиона долара, което тя възприела като знак, че той вече не се стреми към съвместно бъдеще.

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

В молбата си за развод Лопес посочва 26 април 2024 г. като датата на окончателната им раздяла. Любопитно е, че въпреки всички трудности, двамата се споразумели за това сами, без да ангажират адвокати. Липсата на предбрачен договор също създава интересни въпроси около разделението на общото им имущество.

Дали става въпрос за несъвместими характери, различия в приоритетите или просто изчерпване на любовта, остава неясно. Със сигурност обаче е ясно едно – приказката на "Бенифър" приключва за втори път, оставяйки феновете им с усещането, че истинската магия между тях, макар и изключително красива, просто не можа да устои на изпитанията на времето.

Ето как се промени Бен Афлек от дете до днес!

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти