Поредният модел или бъдещата съпруга: Лео ди Каприо и гаджето му на яхта в Сардиния (СНИМКИ)

Холивудският актьор Леонардо ди Каприо и неговата очарователна приятелка, моделът Витория Черети, бяха забелязани да се наслаждават на страстна лятна ваканция в Италия. Според "Daily Mail", двойката прекара времето си в живописния остров Сардиния, събирайки тен под топлото слънце и изследвайки крайбрежните води на Средиземно море.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

След като бяха видени заедно за първи път миналото лято, връзката между Ди Каприо и Черети продължава да върви от сила на сила. Докато се наслаждаваха на романтичното си пътуване, те бяха забелязани да вечерят на свещи на открито в град Нерано, където Черети показа впечатляващ масивен диамантен пръстен във формата на сърце на лявата си ръка. Този завладяващ аксесоар допълнително подхранва слуховете за евентуален годеж между звездната двойка.

Изглежда, че любовта е във въздуха за Леонардо ди Каприо и Витория Черети, тъй като те бяха видени да се смеят и да се наслаждават на компанията си по време на пътуването си с яхта. Актьорът изглеждаше напълно пленен от модела, често се навеждаше, за да говори с нея, докато се наслаждаваха на вкусна италианска храна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

Ди Каприо, който спечели световна слава с ролите си в "Титаник" и "Вълкът от Уолстрийт", винаги е бил известен със своите връзки с известни личности, включително Грейс фон Вагнер, Бар Рафаели и Камила Мороне. От друга страна, Витория Черети, която започна кариерата си като детски модел, бързо се издигна до статут на супермодел, работейки с престижни марки като Chanel, Versace и Armani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

Независимо дали става дума за споделена любов към природата (Ди Каприо е известен активист за околната среда) или страст към изкуството и културата (Черети е израснала в семейство на художници), няма съмнение, че двамата имат много общи неща. Докато продължават да се радват на компанията си, феновете с нетърпение очакват нови актуализации за тяхната красива любовна история.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти