Помните ли Здравко? Ето какво се случва днес с първия победител в Биг Брадър

Победителят от първия сезон на "Биг Брадър" Здравко Василев впечатли още преди две десетилетия зрителите с визия на морски гларус и забавни морски истории. Кой фен на зората на българските риалити формати в България не помни този култов образ?

►От бурната младост до майчинството: Какво се случва с живота на Зара от Big Brother

Ако се чудите какво се случва със Здравко днес, тук сме, за да задоволим любопитството ви. След повече от 15 години брак Здравко и жена му Христина, която по-късно също стана победител в друг сезон на формата, са все още заедно и се обичат все така силно. Имат вече три деца - 2 момичета и 1 момче. 

Какво се случва днес със съквартирантите от първи сезон на "Биг Брадър"?

Синът на Здравко се роди в края на 2019 г. Малкият се казва Владимир, а сестричките му - Яница и Зорница.

Христина му поднесе голямата новина, че ще става баща за пръв път по време на участието му в "Биг Брадър". Можете ли да си представите, че тази година първородната му дъщеря беше абитуриентка? Ето я и прекрасната Яница:

Здравко казва, че третото им дете е било искано и планувано. "В един момент каките пораснаха. Започнаха да стават самостоятелни и преценихме, че сега е моментът за едно дете, за което да се радваме с осъзната любов. Не усетихме кога пораснаха момичетата покрай работата и ангажиментите. Сега е нещо изключително", сподели той през 2020 г. в предаването "На кафе".

►Какво знаем и не знаем за риалитито Big Brother? 

Категоричен е, че любовта им със съпругата му Христина е истинска и не е била телевизионен театър. "Като сключихме брак пред цяла България имаше едни хора, които коментираха, че този брак е нетраен и няма да изкара дълго. Никога не сме имали намерения да се разделяме, с третото попълнение в семейството разбихме доста оценки и изказвания", споделя също той.

Победителят от риалити формата управлява сам хотела си в родното Приморско. Бизнесът му обаче е имал и много трудни моменти. Споделя, че му се е наложило да замине зад граница, за да закрепи семейните финанси по време на пандемичната 2020 г. "Тази година заради ситуацията дори на мен ми се наложи да работя в чужбина, за да мога да закърпя семейния бюджет. Само от това мога да си извадя изводи. На нас се крепи браншът, не можем да дадем назад и да кажем стоп, трябва да работим с мотивация и да ставаме все по-добри", казва той за този предизвикателен момент.

Здравко също успя да сбъдне друга своя мечата и да има собствена яхта с парите от наградата. Той все още изглежда прекрасно, обича пътешествията и водния транспорт. Активно е въвлечен в туризма по родното Черноморие и често изразява мнение в социалните мрежи за проблеми като прекаленото застрояване. 

Вижте в галерията как се е променил той през годините:

Как се промени първият победител в Биг Брадър - Здравко

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол