Помните ли актрисата Аманда Байнс? Няма да я познаете днес!

аманда байнс
Снимка: Getty

Аманда Байнс, която познаваме от редица американски тийнейджърски комедии, шокира феновете си с нова визия. 38-годишната актриса наскоро сподели публикации, на които е неузнаваема. Тя разкри, че си е правила процедурата блефаропластика – операция за корекция на клепачите, която според нея е увеличила самоувереността ѝ.

Аманда Байнс разказва и за борбата си с депресията и наддаването на тегло. „През последните няколко месеца качих над 9 килограма от депресия, но нещата започват да се подобряват. Сега се справям много по-добре и се научих какво да правя, когато не ми се тренира.“

Освен физическите и емоционални промени, Аманда реши да направи крачка назад и в професионалния си живот. Миналата година тя стартира подкаста „Amanda Bynes & Paul Sieminski: The Podcast“, но по-късно реши да го спре. „Не можем да привлечем типа гости, които бих искала в шоуто, като Дрейк или Пост Малоун. Вместо това бих предпочела да получа лиценз за маникюрист и да имам постоянна работа“, споделя тя.

Аманда Байнс за първи път привлече вниманието, когато се присъедини към актьорския състав на „All That“ по Nickelodeon в края на 90-те. В киното тя е известна от филми като „Какво искат момичетата“ и „Лесна, А?“.

Но ролята й в комедията „Тя е пич“ през 2006 г. има тежки последствия за психичното й здраве. В интервю от 2018 г. за списание Paper, Байнс признава, че мрази начина, по който изглежда като момче във филма. Това я вкара в дълбока депресия. „Когато филмът излезе и го видях, изпаднах в дълбока депресия за няколко месеца“, споделя тя.

След „Лесна, А?“ през 2010 г., Байнс започна да изпитва сериозни проблеми с психичното здраве, които довеждат до публични инциденти и арести. В крайна сметка през 2013 г. тя влиза в психиатрия, след като е диагностицирана с биполярно разстройство. През 2022 г. излиза от там, но продължава да работи върху възстановяването си.


 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти