Помните Илиян от ,,Игри на волята", нали? Ето какво става с него днес

Ако сте следили четвъртия сезон на екстремното риалити шоу „Игри на волята“, вероятно помните Илиян Цветков – самопровъзгласилият се за талисман на сезона, който се запомни със своята енергия и харизма. В последния епизод на кулинарната надпревара „Черешката на тортата“ Илиян отново беше в централната роля, този път като домакин в полеви условия на живописното езеро в Дуранкулак.

С обширния си опит в кулинарията, Илиян реши да впечатли гостите с освежаваща лятна салата, шишчета от скариди, тофу и киноа, завършвайки с френски десерт. Докато приготвяше храната, той сподели как е променил живота си след участието в шоуто. Тогава той беше студент по право, но днес Илиян е дипломиран юрист, който е работил в американска компания.

Все още не е ясно какви ще са следващите му стъпки, но едно е сигурно – Илиян има желание да продължи да се развива в сферата на реалити форматите.

По време на „Черешката на тортата“ Илиян посрещна гостите в условия на неочаквани предизвикателства – огромни комари, които нарушиха спокойствието на вечерята. Въпреки това, храната му получи отлични отзиви, и той завърши с една точка под максималните 40.

Илиян признава, че оценява участието си в ,,Игри на волята" със 7-8 от 10. Не съжалява за направеното и дори би се върнал за ново участие в предаването, ако му се предостави тази възможност. 

Тъй като е голям почитател на хип-хопа и спортните танци, Илиян обяви намерението си да продължи да развива своите интереси и в бъдеще. Мотото му „Aut viam inveniam aut faciam“ (Ще намеря начин или ще създам такъв) отразява неговата философия за успех.

С нетърпение ще очакваме да видим как ще се развива следващата глава от живота на Илиян Цветков и какви нови проекти ще започне в бъдеще.

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти