Поколения красота: вижте майката на Синди Крофърд и сестрите на модела, които работят в училище

Синди Крофърд е един от супермоделите на 90-те, но отначало нищо не подсказва за звездния път, който я очаква.

Тя се ражда в семейството на Дан Крофърд, електротехник, и Джени Молъф, продавачка, а родителите ѝ се развеждат, когато е на 16.

Вижте в галерията снимки на модела заедно със своята майка и баба.

Няколко поколения красота - Синди Крофърд и жените в семейството

Синди не е единственото дете в семейството. Когато е на 10 години, нейният 3-годишен брат Джеф, когото тя нарича „четвъртият най-влиятелен човек в живота ми“, си отива заради левкемия. Той обаче вдъхновява Крофърд да посвети значителна част от благотворителната си дарения на медицински проучвания.

Бъдещата звезда започва да учи химично инженерство в Северозападния университет, но напуска след половин семестър, след като решава да се ориентира към кариера на модел. За това помага една щастлива случайност (или по-скоро пръст на съдбата): Синди е забелязана от фотограф в родното ѝ градче ДеКалб, Илинойс, който я снима за колежански вестник.

В семейството се раждат още две момичета, но за разлика от Синди, нямат нищо общо с шоубизнеса, отбелязват от Darik News. Даниел, е на 52 години, живее в Колорадо и работи в начално училище, а със съпруга си се радват на три деца.

57-годишната Кристин е учителка по математика и компютърни науки. Тя преподава още в Денвърския колеж, семейна е и има двама синове.

Трите сестри признават, че са много близки, а професията на Синди никога не пречила на отношенията. Моделът неведнъж е казвала, че семейството и нейните близки хора винаги са били на първо място в живота ѝ.

Синди рядко публикува снимки с роднините си, но през май 2021 г. сподели в Instagram радостта от това да се събере отново с най-близките жени от своето семейство. „Толкова е хубаво отново да бъдем заедно с моята майка и сестрите ми. Обичам ви“, написа моделът към кадър, на който е в компанията на Джени, Даниел и Кристин.

На 56-годишна възраст Синди Крофърд се радва на успешна кариера и щастливо семейство със съпруга си Ранди Гербер, с когото са женени от 1998 г. Двойката има две деца – Кая и Пресли, които с ангажиментите си в модата вече крачат уверено по стъпките на забележителната си майка.

Вижте техни снимки в галерията долу.

Семейство мечта: Синди Крофърд, Ранди Гербер и двете им деца

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти