Почти разплакан? Вижте първи снимки от ареста на Джъстин Тимбърлейк

Джъстин Тимбърлейк е арестуван по обвинение за шофиране в нетрезво състояние и освободен от полицейския арест в Ню Йорк, според неговия адвокат, съобщава CNN.

Според полицията певецът е е наблюдаван около 12:37 ч. във вторник сутринта "да управлява автомобила си в нетрезво състояние" в Саг Харбър, Ню Йорк. Тимбърлейк е карал BMW от 2025 г., като се твърди, че не е спрял на знак "Стоп" и не е успял да поддържа лентата си на движение, се казва в изявление на полицията в Саг Харбър.

Полицай инициира спиране на трафика, a Тимбърлейк казва на полицията: „изпих едно мартини и последвах приятелите си до вкъщи“, според съдебните регистри.

Очите на Тимбърлейк бяха „кървясали и изцъклени“ и "дъхът му силно миришеше на алкохол", се твърди в съдебните протоколи. Служител от полицейското управление на Саг Харбър Вилидж го описва като „неспособен да внимава“, добавяйки „ имаше забавен говор, ходеше нестабилно и се представи зле на всички стандартизирани полеви тестове за трезвеност.“

Тимбърлейк отхвърля химически тест три пъти, като първия път казва категорично: „Не, няма да правя химически тест.“

Заедно във всичко: Любовната история на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Джъстин е освободен без гаранция. Следващото му явяване в съда е насрочено за 26 юли, съобщиха за CNN от окръжната прокуратура на окръг Съфолк. Очаква се появата му да е виртуална.

Саг Харбър е село, разположено в Хамптънс в източната част на Лонг Айлънд. Тимбърлейк е напуснал американския хотел в района малко преди да бъде арестуван, според източник, запознат с въпроса. В момента Тимбърлейк е на турне с най-новия си албум "Everything I Thought It Was". Следващото му изпълнение е насрочено в Чикаго в United Center в петък.

Най-милите моменти на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

През уикенда Тимбърлейк написа емоционален пост към двамата си сина и сподели плановете си за Деня на бащата в публикация в Instagram.

„Моите 2 най-големи подаръка. Всеки ден научавам повече за себе си, просто защото и двамата ме избрахте да бъда ваш баща. Винаги ще бъда до вас през вашите върхове и спадове... за да ви повдигна и да ти покажа колко високо можеш да вземеш този живот и да ви вдигна, когато паднете.  „А сега… за днес: нека играем игра, в която всички просто да се отпуснем и да оставим татко да гледа последния кръг на US Open.“

43-годишният Тимбърлейк е женен за продуцента и актьор Джесика Бийл. Двойката се ожени през 2012 г. и са родители на Сайлъс, 9, и Финиъс, 3.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти