Почина звездата от "Зайнфелд" и "Всички обичат Реймънд" Хирам Кастен

свещ тъжна вест
Снимка: iStock

Хирам Кастен, стендъп комик, известен с ролите си в  „Зайнфелд“, „Всички обичат Реймънд“ и „Луд съм по теб“ почина на 71, съобщава People.com

След като се бори с множество заболявания, включително рак на простатата, в продължение на седем години и болестта на Крон през целия си живот, актьорът почина в дома си в Батавия, Ню Йорк, в неделя, 16 юни.

Съпругата му, Даян Кастенбаум, казва пред изданието, че неговата „страхотна комедийна и артистична общност са се събирали заедно“ в последните месеци на лични срещи и срещи в Zoom, като тази приятелска подкрепа е "удължила живота му с поне още два месеца“.

Роден в Бронкс, Ню Йорк, Кастен се качва на комедийната сцена през 70-те години. С мечти да стане комедиант, той насочва погледа си към The Comic Strip, където среща Джери Сейнфелд, който е такъв по това време. Двамата завързват приятелство, което продължава 45 години.

В края на 80-те Кастен се мести в Лос Анджелис, където получава роля в пилотен филм за CBS "Доктор Парадайс" с Франк Лангела и Сали Келерман. После получава ролята на Майкъл в „Зайнфелд“.

Кастен продължава с гостуващи роли в "Луд съм по теб", "Всички обичат Реймънд", "Сибил: и много други.

Погребението на Кастен ще се проведе в мемориалния параклис на братя Шварц-Джефърс във Форест Хилс, Ню Йорк, а възпоменателната служба ще се проведе в Лос Анджелис по-късно това лято. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол