Почина Сиси Хюстън – майката на Уитни

В началото на седмицата светът загуби още една икона на музикалната сцена – Сиси Хюстън, майката на незабравимата Уитни Хюстън. На 91-годишна възраст, тя почина в дома си в Ню Джърси, заобиколена от близките си. Тази загуба бележи не само края на един дълъг и значим живот, но и оставя трайни следи в историята на световната музика.

Сиси Хюстън бе не просто майка на една от най-големите звезди в музикалната индустрия. Тя самата беше утвърдена певица с дългогодишна кариера, започнала с госпъл музика и преминала през различни жанрове. Но може би най-голямото й наследство е свързано с ролята ѝ в живота на Уитни – тя е тази, която първа разпознава изключителния талант на дъщеря си и полага основите за бъдещата й кариера.

През годините Сиси остава неотлъчно до Уитни – като наставник, съветник и най-силна опора в моменти на триумф и трудности. След смъртта на Уитни през 2012 г., Сиси продължава да се бори за запазването на паметта на дъщеря си жива, въпреки личната болка и загубите, които понася.

Дългата й битка с болестта на Алцхаймер довежда до нейния край, но нейното наследство ще остане живо. Сиси Хюстън бе не само майка на Уитни, но и важна фигура в музикалната индустрия, с принос, който ще продължи да вдъхновява поколения напред.

Почина Сиси Хюстън – майката на Уитни

Тъжна вест

Известни

Почина Сиси Хюстън – майката на Уитни

В началото на седмицата светът загуби още една икона на музикалната сцена – Сиси Хюстън, ма...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти