Почина Бенджи Грегъри - любимец от сериала "Алф"

Бенджи Грегъри, известен с ролята си на Брайън Танър в култовия сериал от 80-те години "Алф", почина трагично на 46-годишна възраст. Актьорът е намерен мъртъв в колата си заедно с кучето си Ханс на паркинг на Chase Bank в Пеория, Аризона.

Според информация от TMZ, сестрата на Грегъри, Ребека Херцберг-Пфафингер, е разкрила, че актьорът е страдал от депресия, биполярно разстройство и разстройство на съня, което често го е държало буден с дни. Въпреки това, близки до него вярват, че Грегъри е отишъл в банката, за да депозира чекове, и е заспал в колата си, умирайки от топлинен удар. Съдебната служба на окръг Марикопа все още не е установила окончателната причина за смъртта му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El Mitotero (@elmitotero_mx)

Бенджи Грегъри става известен като Брайън Танър в сериала "Алф", който се излъчваше от 1986 до 1990 г. и бе популярен не само в САЩ, но и по целия свят, включително и в България. Сюжетът на ситкома разказва за извънземното Алф, което попада в дома на семейство Танър и приключенията им в опитите да го скрият от любопитни съседи и правителствени агенции. Грегъри е само на осем години, когато започва участието си в сериала, който се превърна в огромен хит.

Роден в Лос Анджелис през 1978 г., Бенджи Грегъри израства в семейство на актьори. Баща му, чичо му и сестра му също се занимават с актьорска дейност. Преди "Алф", той се появява в епизоди на сериали като "Punky Brewster", "А-отряд", "T.J. Hooker" и "Зоната на здрача". През 1986 г. прави и актьорски дебют в комедията на Упи Голдбърг "Jumpin' Jack Flash".

След края на сериала "Алф", Грегъри продължава да се появява в телевизионни проекти, включително и в анимационната адаптация на "Завръщане в бъдещето" през 1992 г. През 2003 г. той се оттегля от актьорската кариера и се записва във военноморските сили на САЩ, където служи на военния кораб USS Carl Vinson и получава почетно медицинско освобождаване през 2005 г.

Смъртта на Бенджи Грегъри е голяма загуба за всички негови почитатели, които го помнят като сладкото момче от сериала "Алф". Споменът за него и неговата работа ще продължи да живее в сърцата на зрителите по целия свят.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти