Победителите от “Един за друг” Михаела и Венци: Дъщеря ни беше грешно диагностицирана

Победителите в “Един за друг” 5 Михаела и Венци бяха гости в подкаста “Един без друг”. Пред водещата Денислава Велкова те споделиха, че Венци е очаквал да спечелят формата и дори е имал пророчески сън.

Двойката от Перник не тръгнаха добре и изглеждаше, че няма да имат шанс, но успяха да вземат изненадваща победа. Михаела смята, че изоставането им във финалната игра ѝ е помогнало да се отпусне. Венци разказа, че по време на играта си е мислил основно за Светли.

Какво се случва днес с победителите от предишните сезони на "Един за друг"

Михаела сподели, че мъжът ѝ не е искал да влиза в “Един за друг”. Още на първия ден Венци е разбрал, че е направил грешка и че това ще е едно от най-невероятното преживяване в живота му.

Гери и Светльо и Маргарита и Кристиян са двете двойки, които Венци и Михаела са смятали, че ще са 100 процента на финал. Те споделиха, че Ели и Данчо са изненадата на сезона.

о
Снимка: Един без друг

Венци и Михаела разказаха, че коалицията им се е получила по естествен начин и по-скоро я определят за приятелски кръг. Михаела сподели, че в един момент това, че са имали близки хора, се е превърнало в минус.

Пред Денислава Велкова победителката Михаела разказа забавна история, в която сподели, че Венци се е прибрал с грешни ключове и яке след нощно забавление. Как е приключила случката може да разберете в епизода.

о
Снимка: Един без друг

Михаела и Венци разказаха за един от най-трудните си моменти в живота, когато са диагностицирали грешно дъщеря им с детска церебрална парализа. В подкаста двамата споделят как са се справили със ситуацията.

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол