По-силна от болестта! Селин Дион пя и танцува из улиците в Париж (ВИДЕО)

Селин Дион доказа на целия свят, че характера и талантът са по-силни от всичко. Дори от страшната диагноза, с която се справя вече три години.

Фурорът, който подари на феновете си по света с появата си на откриването на Олимпийските игри в Париж беше впечатляващ и заслужено спечели названието „исторически“. И докато всички очакваха, че тя ще се поддаде на тежката си диагноза и никога повече няма да запее пред публика, Селин изуми света с изпълненията си от Айфеловата кула и по улиците на Париж.

@cline.dion.fans Mercii pour tous ces souvenirs🙏🏼🙏🏼 I love you @Celine Dion ♥️ #celinedion #iamcelinedion #paris #leroyalemonceau #myheartwillgoon #titanic ♬ My Heart Will Go On (Love Theme from "Titanic") - Céline Dion

Нещо повече – освен, че беше повече от бляскава на откриването и предизвика сълзи в очите на всички ни, които я гледахме, Селин не се скри от своята публика по улиците на Париж, а изживя всеки един момент с тях.

Социалните мрежи бяха заляти от видеа на феновете ѝ, които споделяха колко топло отвръща тя на всеки поздрав, молба за автограф, снимка и плаче от радост и умиление, заедно с парижани.

@taoualitamar #celinedion dance avec ses fans à #paris ♬ son original - AMAR TAOUALIT

Вярната ѝ публика скандира името ѝ пред хотела, в който е отседнала, а тя направи истинско шоу, извън трибуните на Олимпиадата, пеейки и дирижирайки тълпата, събрала се да ѝ отдаде уважение и любов.

В емоционално видео на фен, който я моли за автограф, плачейки, тя не скрива сълзите си и казва: „Аз трябва да плача, не ти!“

@ariellesays Celine Dion with a fan last night 😭 So sweet. #iamceline @Prime Video ♬ original sound - Arielle Calderon

Едновременно земна и величествена, Селин се раздаде изцяло на хората, които видимо я обожават и доказа, че за нея няма невъзможни неща – не само в пеенето, но и в живота.

По-силна отвсякога Селин пя, танцува, плака, не спря да раздава любовта и признателността си към хората и показа, че любовта към музиката и публиката е по-силна от всичко!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти