План за бъдещето: Майли Сайръс не е сигурна дали иска деца, ето защо

Певицата Майли Сайръс разкри, че не е сигурна дали някога ще иска да има деца. В интервю за списание W Magazine, публикувано на 3 юни, изпълнителката на хита "Flowers" разказа за това как остарява и се чувства комфортно със себе си.

►Развод, откраднато гадже и тонове драма: Какво породи раздора в семейство Сайръс?

„Обичам да съм възрастен“, каза Сайръс. "Имам правило, че не вдигам очи и не гледам надолу към никого. Просто гледам, което ми позволява яснотата да видя света такъв, какъвто е в действителност, и хората такива, каквито са в действителност."

12 известни жени споделят защо нямат деца

Звездата от "Хана Монтана " сподели още, че се опитва да разсъждава и мисли за пътя си в живота всеки ден - което включва и това дали ще има деца в бъдеще.

„Сега съм на 31 години и все още не знам дали искам деца или не“, каза Сайръс. „Чувствам, че моите фенове са мои деца по някакъв начин. Чувала съм и Доли да казва това, защото тя няма деца.“

Кънтри певицата Доли Партън е кръстницата на Сайръс и двете са изключително близки.

Сайръс идва от голямо, смесено семейство. Родителите ѝ, Били Рей и Тиш, имат две други деца заедно: син, Брейсън, и дъщеря, Ноа. Били Рей и Тиш подадоха молба за развод през 2022 г.

Тиш също има две по-големи деца - Бранди и Трейс - от предишна връзка, които Били Рей осинови след брака им. Били Рей също има син на име Кристофър Коди от бивша приятелка.

Това не е първият път, когато Сайръс говори открито за своите възгледи относно майчинството и раждането на деца. През юли 2019 г. тя каза пред Elle, че не ѝ харесва как жените са притискани от обществото да имат деца.

„От нас се очаква да поддържаме планетата населена. И когато това не е част от нашия план или нашата цел, има толкова много осъждане и гняв, че се опитват да направят и променят закони, за да ви го наложат – дори ако вие забременеете в ситуация на насилие", каза Сайръс. "Ако не искаш деца, хората те съжаляват, сякаш си студена, безсърдечна кучка, която не е способна да обича."

В същото интервю тя добави, че не се чувства добре с идеята да има деца поради ефекта, който хората оказват върху природата.

„Ние правим същото нещо на Земята, което правим на жените. Просто вземаме и вземаме и очакваме тя да продължи да произвежда. И тя е изтощена. Не може да произвежда. Аз отказвам да предам това на детето си", каза Сайръс. „Докато не почувствам, че детето ми ще живее на Земята с риба във водата, няма да създам друг човек, който да се занимава с това.“

Сайръс не е сама: все повече и повече американци просто не се интересуват от това да имат деца .

Проучване на Pew Research от 2021 г. установи, че 44% от лицата, които не са родители и са на възраст между 18 и 49 години, казват, че не е твърде вероятно или е малко вероятно те да имат деца някой ден, спрямо 37%, които казаха същото в проучване от 2018 г.

Защо тези известни мъже решиха да нямат деца?

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти