Памела Андерсън: Хората не ме харесваха преди да взема това решение

Памела Андерсън, иконата от телевизионния сериал "Спасители на плажа", която плени сърцата на милиони с поразителната си красота и екстравагантен блясък, направи драматична промяна в живота си. Звездата, известна със своя външен вид и ролята си в развлекателната индустрия, избра да се откаже от блясъка на Холивуд и да приеме един по-прост и естествен начин на живот.

През 2023 г. Памела изненада света с решението си да се откаже от грима, което доведе до една неочаквана реакция – хората започнаха да я харесват заради нейната автентичност. В интервю за списание Better Homes & Gardens актрисата сподели, че откакто е спряла да носи грим, все повече хора я спират на улицата, за да ѝ кажат, че преди не са я харесвали, но сега я намират за истинска и вдъхновяваща.

Памела Андерсън: От секссимвол до фермерка

„Сега хората ме спират на улицата и ми казват: „Знаеш ли, никога не съм те харесвал, но сега те харесвам“, разказва Памела. 

Решението на Памела да се откаже от грима е дошло спонтанно, когато през 2023 г. тя е решила да посети Седмицата на модата в Париж без никакъв грим. „Просто не исках да седя на гримьорски стол в продължение на три часа“, обяснява тя. Това решение не само че се превръща в момент на освобождаване за нея, но и вдъхновява много други жени да преосмислят отношението си към красотата.

Любовната история на Памела Андерсън и Томи Лий

Андерсън споделя, че отказът от грима е много повече от просто модна тенденция. „Това беше началото на освобождаването ми от образа, който винаги съм имала за себе си“, признава тя. „Какъв е този анимационен герой, който създадох? Добре, беше забавно. Но аз вече не съм този човек.

Памела не само че е променила външния си вид, но и целия си начин на живот. След години под светлината на прожекторите и разкошните холивудски събития, тя реши да се откаже от всичко това и да се завърне в родния си дом на остров Ванкувър, Канада. Там, сред природата, тя намира истинско блаженство и спокойствие. Вместо разкошните рокли и тежкия грим, които бяха нейна запазена марка, днес Памела предпочита по-прости дрехи като памучни рокли и гащеризони.

Памела Андерсън: от скромна канадка до световен секссимвол

„Стигнах до момент, в който реших да се преместя в родната си къща и да вляза в градината“, споделя тя. Именно там, в имота, който някога е бил собственост на баба ѝ, Памела открива отново любовта към градинарството, което ѝ носи чувство за пълнота и спокойствие.

Животът ѝ в природата и отказът от блясъка на Холивуд позволяват на Памела да преосмисли целта си в живота. „Винаги съм имала чувството, че в мен живее едно малко чудовище, което трябва да изкарам навън“, казва тя. Този нов, по-спокоен начин на живот вдъхновява Памела да напише мемоарите си и да издаде нова готварска книга, озаглавена „Обичам те“, която ще бъде пусната през октомври 2024 г.

 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти