Ожениха се! Вижте италианската сватба на Лео и Лучия!

След 20 години любов и две деца заедно, Лео Бианки и любимата му Лучия Андреучи се врекоха един на друг на изключително стилна церемония в замък в Италия.

Звездната двойка направи сватба за чудо и приказ, на която бяха поканени много техни близки приятели и голяма част от родните звезди. Лучия избра за сватбения си ден красива елегантна рокля, а Лео и близнаците им бяха облечени в снежно бели ризи и лилави костюми. Целият роден елит им пожела щастие и любов в социалните мрежи, а те изглеждат по-щастливи отвсякога.

Лео и Лучия се запознават през лятото на 2004 година в Италия. Тогава той пее в група, а тя пък танцува хип-хоп.

"От цялата група, единствената, която ми направи впечатление, беше точно Лучия", спомня си Лео. Той първоначално не се представя много добре пред нея, защото решава да се изфука, показвайки ѝ негова снимка с рапъра Ice Cube. Следващият ден обаче носи и нови впечатления, които в крайна сметка водят до началото на тяхната връзка. 

Лучия прави жест в името на любовта им и се мести с него в България. Въпреки че това е една голяма крачка, тя казва за това нейно решение "Едната голяма част от това решение аз я взех за себе си, нe го направих, защото той искаше да дойда - напротив", споделя Лучия в скорошно интервщ в "На кафе" по NOVA.

Цялото тържество е организирано от самата Лучия, а гостите им получиха мед от български рози като подарък.

Вижте снимките от сватбата им в галерията!

Сватбата на Лео Бианки и Лучия

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти