Отново заедно след 25 години: принцеса Кейт прегърна свой учител, който я изненада в тълпата

Принцът и принцесата на Уелс посетиха Фолмът, графство Корнуол, в четвъртък, където камерите успяха да уловят приятна изненада.

Поздравявайки доброжелатели, събрали се, за да посрещнат двойката, Кейт Мидълтън неочаквано се срещна с един от своите учители - Джим Ембъри, който ѝ е преподавал по история, а сега е доброволец в Корнуол.

Съпругата на принц Уилям остана развълнувана, пише британското издание HELLO, и ентусиазирано отвърна: „О, Боже мой. Наистина Ви разпознавам. Спомням си класната стая и всичко останало. Еха. Светът е е толкова малък.“

Освен че поздрави учителя си с прегръдка, Кейт му сподели и как стилът му на преподаване се отразява в начина, по който тя възпитава децата си - особено своята единствена дъщеря, принцеса Шарлот.

„Опитвам се да науча дъщеря си на всички неща, на които Вие вероятно сте ме научили“, призна тя. Прегръдката между двамата може да видите в края на следното видео, споделено от фотоагенцията Getty Images.

Запитан от репортери каква е била принцесата като ученичка, той я нарече „фантастична“ и добави: „Класът беше страхотен, тя беше страхотен участник и страхотно дете. Това беше преди 25 години.“

Кейт без съмнение ще пази щастливи спомени от срещата със стария си учител, въпреки че посещението във Фолмът беше леко помрачено от самотен протестиращ. Мъж, държащ празен лист хартия, извиква „Край на монархията“ към принца и принцесата, докато поздравяваха тълпата.

По-късно той коментира: „Това е 21-ви век, нямаме нужда от монархия. Нелепо е.“ Двойката обаче не изглеждаше притеснена от прекъсването, докато разговаряше с жители и гости на града.

Това е първото посещение на принц Уилям и принцеса Кейт в Корнуол като херцог и херцогинята на графството. След смъртта на кралица Елизабет Втора през септември 2022 г. двойката наследи титлите, които по-рано носеха Чарлз и Камила – вече настоящи крал и кралица консорт на Великобритания.

За появата във Фалмут принцесата облече кафяво палто на достъпната марка Hobbs заедно с плетена рокля с поло яка в нюанс вива маджента, обявен за цвят на 2023 г. Визията беше завършена от черен колан, който подчертаваше талията на Кейт, и често носения от нея чифт ботуши на Gianvitto Rossi.

Снимки от събитието разгледайте в галерията тук:

Уилям и Кейт с първо посещение на Корнуол като херцог и херцогиня на графството

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти