Отборът на бившите: какво мислят старите половинки на Бен Афлек и Джей Ло за сватбата им

След като Бен Афлек и Дженифър Лопес отпразнуваха любовта си с пищна сватбена церемония през уикенда, изглежда, че и двете звезди все още са в добри отношения с бившите си половинки, макар че нито един от тях не получи покана за тържеството.

Източник разказа пред ET, че „Марк Антъни и Джен Гарнър подкрепят“ съюза на двойката и че „не е имало лоши чувства или обиди“ помежду им.

► Искрената изповед на Бен Афлек: „Разводът с Дженифър Гарнър е най-голямото разкаяние в живота ми“

Афлек и Гарнър, които се разделиха през 2015 г., но официално не подадоха молба за развод до 2017 г., имат три деца – 17-годишната Вайълет, 13-годишната Серафина и 10-годишния Самуел. Междувременно Дженифър Лопес споделя 14-годишните близнаци Еме и Макс с бившия си съпруг Марк Антъни.

Дженифър Лопес и Марк Антъни във влюбените си години и след това

Източникът казва, че за бившите двойки „главната им цел е винаги да поддържат децата си щастливи и всички се чувстват съгласни с това“.

Според източника „децата се разбират добре и децата на Бен обичат Джен, а децата на Джен обожават Бен“.

► Трима за щастие преди Бен: бившите съпрузи на Дженифър Лопес и какво правят те днес

Спомен за edna любов: романтичните моменти на Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Афлек и Лопес се ожениха на пищно тържество в имението на актьора в Джорджия тази събота, един месец след като си казаха „Да“ в параклис в Лас Вегас. Звездната сватба беше организирана от известният лайф коуч Джей Шети, а сред гостите бяха както семействата на двойката, така и приятели и куп знаменитости, включително Мат Деймън, Кевин Смит и други.

► Да пропуснеш сватбата на брат си: защо Кейси Афлек не присъства на церемонията на Бенифър?

Източникът споделя, че младоженците „са били въодушевени през целия уикенд“ и са били „толкова развълнувани, че официално са споделили това свързващо преживяване с най-близките си приятели и семейство“.

„Те са толкова развълнувани да прекарат остатъка от живота си заедно“, добавя източникът. „Наистина се чувстват така, сякаш са предопределени да бъдат заедно. Гордеят се толкова много с това.“

► Приказка в бяло: първи кадри от романтичната сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Бенифър на меден месец в Париж

Докато Дженифър Лопес се подготвяше да каже отново „Да“, бившият ѝ годеник Алекс Родригес се беше фокусирал върху фитнеса си. Бившата бейзболна звезда тренираше в Маями в петък, потвърди певецът и автор на песни LJ Smooth пред ET. „Беше много готин, приветлив и непринуден“, разказа изпълнителят, който го е видял в спортната зала.

Родригес и Лопес имаха връзка в продължение на четири години и бяха сгодени, преди да обявят раздялата си през април 2021 г. Спортистът наскоро проговори за връзката си с Дженифър Лопес, споделяйки в подкаста на Марта Стюарт: „Прекарахме страхотно време заедно. По-важното е, че винаги поставяме децата начело и в центъра на всичко, което правим.“

► След няколко обрата връзката на Дженифър Лопес и Алекс Родригес официално приключи

Миналата година те казаха на феновете в съвместно изявление: „Разбрахме, че сме по-добри като приятели и с нетърпение очакваме да останем такива. Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме взаимно в нашите общи бизнеси и проекти.“

„Желаем най-доброто един за друг и за децата на другия“, завършва изявлението. „От уважение към тях, единственият друг коментар, който трябва да кажем, е да благодарим на всеки, който ни изпрати мили думи и подкрепа.“

Влюбените моменти на Джей Ло и Алекс Родригес

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти