От Китай до Арената на "Игри на волята": Вижте Момчил от сезон 5 днес!

Момчил Василев е на 25 години, от гр. София. По професия е софтуерен инженер. Завършил е бакалавърска степен в Китай. Отива там без да знае езика и го научава сам. Завършва трети по успех. Има научни публикации и става трети на Световната купа по физика в Китай. Спортува всеки ден и се занимава с жиу-жицу. Обича реда. Влиза в “Игри на волята” с брат си Васил. 

Момчил напусна предаването на финала, класира се на почетното второ място.

В четвъртък домакин на „Черешката на тортата“ по NOVA бе именно той. Момчил представи любимото си място в екстремното риалити – „Арената“. Той е един от първите посетители на новата морска "Арена", която е с огромни, зрелищни мащаби. За разлика от повечето участници, които предпочитат Резиденцията, атлетът се чувства най-добре сред пясъка на "Арената".

Вечерята му започна със салата от тиквички, патладжани, белени домати и сирене, оформени като кулите на Ханой. За основно домакинът приготви пиле с картофено пюре, а десертът, който поднесе на компанията са палачинки.

Усетиха ли адреналина участниците, стъпвайки отново на "Арената" на „Игри на волята“? Какво най-силно го е впечатлило при престоя и обучението му в Китай и каква изненада е подготвил за компанията Момчил? Какви подаръци подари на гостите си и какви оценки получи в края на вечерта, гледайте в „Черешката на тортата“ във видеото по-горе!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти