От бисквитки до чесън: Тези 10 храни са забранени на крал Чарлз

Когато си роден в кралско семейство, много аспекти от живота ти се различават от тези на обикновения човек, включително храната, която консумираш. Въпреки че Крал Чарлз III е в много отношения подобен на всички нас, когато става въпрос за хранене, все пак има някои разлики. Някои от тези разлики са резултат от кралските протоколи, докато други са свързани с личните предпочитания на краля. Това води до интересен списък от забранени храни, които вероятно ще ви изненадат!

Кралското семейство има свои специфични правила и обичаи, когато става въпрос за хранене. Специалистите по етикет и готвачите спазват строго установени норми и правила, които определят какво и как се консумира на кралската трапеза, особено когато става въпрос за официални събития и обществени места.

28 неща, които крал Чарлз може, а ти не

Крал Чарлз III е известен със своите специфични предпочитания и отвращения към определени храни. От избягването на популярни сладкиши до отказа да консумира определени френски деликатеси, неговият хранителен режим е изпълнен с изненади.

В тази статия ще разгледаме кои храни са забранени в менюто на краля и защо тези избори са важни както за него, така и за кралската кухня.

Тези 10 храни са забранени за крал Чарлз

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти