Ослепителна в бяло: Мария Бакалова озари 93-тите награди „Оскар“

За нощта на наградите „Оскар“ Мария Бакалова се появи в разкошна рокля Louis Vuitton и бижута Moussaieff Jewellers.

В белия модел с обемна долна част и смело V-образно деколте първата българска актриса, номинирана за престижната статуетка, напомняше едновременно за Пепеляшка и Мерилин Монро.

Мария Бакалова Оскар
Снимка: Getty

Оказва се, че приказната героиня е била вдъхновението за визията на първата българска актриса, номинирана за „Оскар“. „Във филма Тутар е като Пепеляшка“, разказва Мария пред Vanity Fair за героинята си от филма „Борат 2“. Тя ѝ донесе номинация в категорията за поддържаща актриса, но за съжаление изгуби при надпреварата от корейската актриса Юн Йо-Джонг за изпълнението ѝ в „Минари“.

„И в реалния живот се чувствам като Пепеляшка. Защото аз съм тази източноевропейска актриса с огромна мечта да бъда актриса в Холивуд“, предават думите на Бакалова от NOVA. Започвайки още с церемонията на наградите „Златен глобус“, българската актриса и нейният стилист решават „да разкажат романтична история на една вълшебна принцеса“, пишат още от Vanity Fair. Мария отбелязва още, че с белия цвят иска да вдъхне надежда за „ново начало“.

Мария Бакалова на наградите „Оскар“

Визията на Бакалова беше завършена с прибрана коса, оформена в небрежен кок, и нежен грим с акцент върху устните.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти