Още един ги напусна: Защо Меган и Хари не могат да задържат персонала си?

Началникът на кабинета на принц Хари, Джош Кетлър, изненадващо напусна поста си само след три месеца, тъй като и двете страни са стигнали до заключението, че той не е подходящ за позицията. Това развитие идва в решаващ момент, когато принц Хари и съпругата му Меган Маркъл подготвят работното си посещение в Колумбия. Тази скорошна промяна подчертава продължаващите предизвикателства, пред които са изправени херцозите на Съсекс, докато се опитват да балансират личните и професионалните си начинания.

Мегън Маркъл и принц Хари в Нигерия, май 2024

Кетлър е назначен на пробен период и решението за прекратяване на договора е взаимно, като и двете страни признават, че той не отговаря на изискванията за позицията. Въпреки че точните подробности около причините за неговото напускане остават неясни, това събитие добавя към нарастващия списък от високопоставени служители, които напускат организацията на херцозите на Съсекс.

Херцогът и херцогинята на Съсекс вече имат репутацията, че трудно задържат служителите си, докато продължават своите благотворителни и продуцентски инициативи в Съединените щати. С напускането на Кетлър възниква въпросът дали съществува основен проблем при управлението на техния екип. Ако е така, това може да повлияе на способността им да изпълняват ефективно задълженията си и да постигнат трайно въздействие чрез своите проекти.

Въпреки последните промени в екипа, принц Хари и Меган продължават с работното си посещение в Колумбия, организирано по покана на вицепрезидента на страната - Франсия Маркес. Очаква се двойката да участва в различни дейности, фокусирани върху защитата на младите хора както онлайн, така и в техните физически среди. Като се има предвид техният опит в насърчаването на онлайн безопасността на децата, особено чрез тяхната нова инициатива The Parent Network, това пътуване предоставя възможност за тях да разширят влиянието си и да създадат положителна промяна в Колумбия.

Тайното споразумение между Хари и Уилям за децата в кралското семейство

Оттеглянето на Джош Кетлър от ролята на началник на кабинета на принц Хари подчертава продължаващите предизвикателства, пред които са изправени херцозите на Съсекс, докато се ориентират в сложния свят на личните си начинания след като се отказа от официалните си кралски задължения. Докато те продължават да работят за подобряване на живота на хората чрез своите инициативи, способността им да поддържат стабилен и ефективен екип ще бъде ключов фактор за техния дългосрочен успех.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти