Опра Уинфри с изненадващи подаръци за майката на Меган Маркъл

Опра Уинфри Меган Маркъл Дория Рагланд
Снимка: Getty

Знаехме за приятелството на Меган Маркъл с Опра Уинфри, но не и за милото запознанство на американската водеща с майката на херцогинята.

В интервю пред “Entertainment Tonight” Уинфри сподели за срещата си с Дория Рагланд преди сватбата, на която журналистката беше сред звездните гости.

Двете прекарали цял следобяд в дома на водещата, като слуховете бяха, че Рагланд била отрупана с подаръци от медийния магнат с надеждата за интервю.

От думите на Опра се оказва друго:

„Първо, тя обича йога, така че ѝ казах да си вземе постелка и кецове в случай, че ни се прииска да практикуваме на поляната.

Така че в една от торбите имаше постелка за йога, а в другата – обяд.“

Подаръкът всъщност бил кошница с кумкуати – цитрусови плодове, подобни на портокал, наричани още „златна ябълка“, набрани от градината на Уинфри. Водещата сервирала и десерт, направен с плода, тъй като самата Дория го харесва много.

Няколко седмици по-късно двете отново се срещат, но този път на самата брачна серемония, която Опра описва като „трансформираща“.

Меган Маркъл Принц Хари сватба
Снимка: Getty

„Помислих си, че не беше просто сватба, а момент от културната история. Няма как да присъстваш или да гледаш събитието по телевизията без да почувстваш промяната, която то внася. Мисля, че мащабът му надхвърля случващото се между самите младоженци и носи надежда за всички нас.“

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол