Олимпийската ни гордост Евелина Николова с бляскава сватба (СНИМКИ)

Олимпийската шампионка Евелина Николова, която донесе бронз за България на Игрите в Токио през 2021 г., направи следващата голяма крачка в живота си – каза „Да“ на любовта. На стилна сватбена церемония край Вакарел, тя и избраникът ѝ Атанас Грезделев си размениха клетви за вечна обич и събраха множество родни спортисти, приятели и близки. 

Сватбеният ден на Евелина събра много бивши и настоящи спортисти, сред които именити български състезатели като Ренета Камберова, Боряна Калейн, Мария Оряшкова, и други. В социалните мрежи ги заляха с поздравления и мили думи.

Допълнителни емоции внесе и начинът, по който Николова бе изведена до олтара – от личния си треньор Мирослав Гочев, с когото постигна и най-големите си успехи в борбата. 

Въпреки радостното събитие, Евелина не спира със спортната си кариера. Тя вече се готви за следващото голямо предизвикателство – Световното първенство в Тирана, което ще се проведе в края на октомври. Там тя ще се състезава в неолимпийската категория до 59 кг.

Събитието отбелязва нов етап в живота на Евелина Николова, който тепърва ще бъде изпълнен с нови емоции и предизвикателства както на тепиха, така и в личния живот.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти