Официално Кейт Мидълтън се завръща: Вижте изявлението на принцесата

След месеци на мълчание, Кейт Мидълтън - принцесата на Уелс проговори за състоянието си. След като преди няколко месеца във видео съобщение призна, че е подложена на превантивна химиотерапия, заради наличието на раково заболяване, днес Кейт сподели как се чувства и как върви лечението ѝ.

Съобщението идва да спре всички спекулации около положението ѝ, а да го сподели Кейт избра официалния акаунт на принца и принцесата на Уелс в Instagram. В него освен лечението си и това, че се развива добре, принцесата споделя, че се завръща към публични ангажименти това лято!

Ето какво е то:

"Бях поразена от всички мили съобщения за подкрепа и насърчаване през последните няколко месеца. Това наистина промени света за мен и Уилям и ни помогна в някои от по-трудните времена.

Напредвам добре, но както знае всеки, който преминава през химиотерапия, има добри и лоши дни. В тези лоши дни се чувствате слаби, уморени и трябва да се отдадете на почивката на тялото си. Но в добрите дни, когато се чувствате по-силни, искате да извлечете максимума от това да се чувствате добре.

Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца. В дните, в които се чувствам достатъчно добре, е удоволствие да се занимавам с училищния живот, да отделям лично време за нещата, които ми дават енергия и позитивност, както и да започна да върша малко работа от вкъщи.

Очаквам с нетърпение да присъствам на парада за рождения ден на краля този уикенд със семейството си и се надявам да се присъединя към няколко публични ангажимента през лятото, но също така знам, че все още не съм излязъла от тъмното..

Уча се да бъда търпелива, особено при несигурност. Приемам всеки ден както идва, слушам тялото си и си позволявам да отделя толкова необходимото време, за да се излекувам.

Благодаря ви много за продължаващото разбиране и на всички вас, които толкова смело споделихте историите си с мен."

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол