Очите не лъжат: Кралски фотограф декодира "любовния поглед" между Уилям и Кейт

Кралският фотограф Джеймс Уотлинг отразява принца и принцесата на Уелс от много години. Последното му кралско начинание беше заснемането на церемонията Trooping the Color в събота, която предизвика голямо вълнение по целия свят, тъй като отбеляза първата публична поява на Кейт след Коледа.

Джеймс улавя един невероятен момент между принц Уилям и съпругата му от 13 години, както той обяснява в последния епизод на подкаста A Right Royal Podcast.

Голямото завръщане на Кейт Мидълтън

Фотографът обясни защо влюбеният поглед на принц Уилям и Кейт, който стана особено популярен в социалните мрежи, е любимата му снимка за деня.

„Случи се в доста от кадрите, защото не беше мимолетно", припомня си той. „Усмивката на Кейт се разширява и е прекрасно, и е до голяма степен като поздрав за "Добре дошла отново”, обяснява той, преди сладко да добави: „Хубаво е, че се завърна.”

Кралският фотограф отбеляза, че очевидно принцът и принцесата са много силна двойка.

42-годишната Кейт направи своето дългоочаквано завръщане пред обществеността миналия уикенд, присъединявайки се към кралското семейство на парада за рождения ден на краля.

Тя сподели каретата Glass Coach с трите си малки деца Джордж, Шарлот и Луи. Въпреки проливния дъжд и вятъра, семейството не позволи на лошото време да помрачи настроението им. 

Шарлот беше видяна да бърше прозореца на каретата, за да види по-добре тълпата в The Mall, докато забележителният момент на Луи настъпи, когато той направи симпатичен танц на балкона, докато гледаше военния парад.

Голямото завръщане на Кейт Мидълтън

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти