Очаквано добра комбинация: Брад Пит и Джордж Клуни в зашеметяваща нова фотосесия

Холивудските звезди Брад Пит и Джордж Клуни отново доказаха своето приятелство, докато заснемаха фотосесия за списание GQ в Château Miraval, френското имение на стойност 164 милиона долара, собственост на Пит. Това събитие идва след тригодишна съдебна битка между Пит и бившата му съпруга Анджелина Джоли относно собствеността на имота. Интересното е, че Клуни също притежава замък от 18-ти век с винарско имение в Бриньол, Франция, но признава, че никога не е бил там.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Фотосесията, проведена в Château Miraval, включва звездите, които позират за убийствени снимки, които предизвикаха вълнение сред феновете им по целия свят. Освен това те дадоха съвместно интервю, обсъждайки дългогодишното си приятелство и работата си заедно във филма „Вълци единаци“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

В интервюто за британското издание, Джордж Клуни споделя раздразнението си от режисьора Куентин Тарантино

По време на интервюто Клуни разкрива, че е малко подразнен от Тарантино, който е казал „гадни неща“ за кариерата му. Двойката преди това си сътрудничи в култовия филм на Тарантино от 1996 г., „От здрач до зори“, където изиграха ролите на братя. Въпреки оплакванията на Клуни, Брад намира реакцията на своя приятел за доста забавна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Известно е, че Пит и Клуни имат силна връзка, която често се проявява чрез шеги и закачки. По време на интервюто Пит споменава, че Клуни веднъж се пошегувал с него за „ограничителни заповеди“, докато Клуни разказва история за това как двамата се чуват редовно, за да проверят как вървят нещата. Той подчертва значението на тези редовни проверки, заявявайки, че животът може да стане доста сложен понякога. От своя страна Пит споделя, че Клуни е човекът, който наистина го разбира, добавяйки, че винаги се обажда на своя приятел в трудни моменти, защото знае, че Клуни ще бъде там за него.

Фотосесията на Брад Пит и Джордж Клуни в Château Miraval демонстрира силата на тяхното дългогодишно приятелство. Докато снимат новия си филм „Вълци единаци“ и споделят истории за съвместната си работа и живот, техните заразителни личности и чувство за хумор продължават да пленяват публиката. Независимо дали става дума за заснемане на перфектния кадър или обсъждане на личните им отношения, Пит и Клуни със сигурност знаят как да създадат незабравимо изживяване.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти