“Обичам го повече от живота”: Адел зарадва мъжа до себе си с мил жест за рождения му ден

Певицата Адел се носи на крилете на любовта и това е изписано на лицето ѝ. Когато човек е влюбен, той сияе и прави всичко, за да засвидетелства любовта си към половинката.

На един от последните си концерти в култовия "Колизеум" на Сизър Палас в Лас Вегас, Адел отдели време, за да накара приятеля си Рич Пол да се почувства наистина специален.

По време на своя сет изпълнителката помоли многохилядната публика да ѝ помогне да изпее “Честит рожден ден” на Пол, който присъстваше на концерта. 

“Бързо! Гаджето ми има рожден ден днес. Обичам го повече от самия живот, така че може ли да му пожелаем честит рожден ден? Името му е Рич!”

След това тя поде поздрава към своя любим, който присъстваше на шоуто в компанията на дъщеря си Реона.

Това не е първото споменаване на гаджето на Адел в последно време. Певицата се пошегува, че той бил "бесен", след като фен се опитал да ѝ даде телефонния си номер по време на концерт.

В клип може да се види как мъж се опитва да подаде бележка на Адел, докато тя си проправя път през тълпата, след което певицата се засмива и я връща.

„Казах на приятеля си, той беше побеснял… Каза „този мъж ще бъде приспан”, разказа тя по това време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Певицата впоследствие изясни слуховете по време на свое участие, като каза, че въпросният посетител на концерта всъщност се е „опитвал да ѝ продаде кола“.

Смята се, че Адел и Рич са започнали да се срещат през лятото на 2021 г. и са се преместили да живеят един при друг през май тази година. Тогава певицата сподели техни снимки пред новия им дом - бивша собственост на Силвестър Сталоун.

Адел в компанията на новата си половинка на финала на NBA (17 юли)

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти