Ново звездно бебе: Бременна ли е Лейди Гага? (СНИМКИ)

Лейди Гага изглежда сияеща на сватбата на сестра си, заедно с партньора си Майкъл Полански. Тя обаче предизвика множество дебати след семейното събитие, тъй като много от хората забелязаха подутото ѝ коремче.

HELLO! се свързаха с представители на певицата за коментар и те не потвърдиха или отрекоха спекулациите, че тя е бременна.

В петък вечерта Лейди Гага, чието истинско име е Стефани Джоан Анджелина Джерманота, е видяна на вечерята в живописния хотел ViewPoint. Тя е заложила на елегантна черна рокля, съчетана с подходящи токчета. Визията ѝ е подчертана от масивен диамантен пръстен, перлена огърлица и обеци.

Носителката на Оскар потвърждава, когато я питат в интервюта, че определено иска да има деца. Тя казва пред InStyle през 2020 г.: „Ще кажа, че съм много развълнувана да имам деца.“

Родителите на Лейди Гага - Синтия и Джоузеф Джерманота

В началото на кариерата си през 2010 г. Гага, тогава на 24, даде да се разбере, че макар един ден да иска деца, този ден е много далеч.

В отговор на въпрос на Лари Кинг тя каза: „Да, някой ден. Въпреки че утробата ми все още не вика за дете. Много съм далече от този ден. Освен това се страхувам, че това ще съсипе творчеството ми.“

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти