Kралско бебе на хоризонта: Кралят е възхитен (СНИМКИ)

Принцеса Беатрис, внучката на покойната кралица Елизабет II, с радост разкри, че очаква второто си дете. 36-годишната кралска особа и нейният съпруг Едоардо Мапели Моци, на 40, ще посрещнат най-новото си попълнение в семейството в началото на пролетта. Тази вълнуваща новина следва нарастващото семейство на двойката, което вече включва тригодишната им дъщеря Сиена и сина на Едоардо, осемгодишния Улфи, от предишна връзка.

Бъкингамският дворец потвърди съобщението, заявявайки: „Нейно кралско височество принцеса Беатрис и г-н Едоардо Мапели Моци са много доволни да съобщят, че очакват второто си дете заедно в началото на пролетта; брат и сестра за Улфи, на осем години, и Сиена, на три години ." Дворецът също така сподели, че крал Чарлз III е бил информиран и двете семейства са "възхитени" от новината.

Като член на британското кралско семейство новото бебе ще заема важна, но фина позиция. Той или тя ще бъде 11-ти по ред за трона, но няма да носи титлата Негово или нейно кралско височество. Освен това детето ще бъде 14-ият правнук на кралица Елизабет II.

За да отбележи случая, Бъкингамският дворец пусна две нови снимки на семейството. Едното изображение улавя стоплящ сърцето момент на принцеса Беатрис и Едоардо в прегръдка, докато другото показва Едоардо, който върви ръка за ръка със Сиена и Улфи, наслаждавайки се на спокойна разходка из провинцията.

принцеса беатрис
Снимка: Getty Images

Радостната новина идва след период на предизвикателства за кралското семейство. През последните месеци няколко членове на семейството, включително крал Чарлз и принцесата на Уелс - Кейт Мидълтън, се сблъскаха със здравословни битки. Трябва да се отбележи, че майката на принцеса Беатрис, Сара, херцогинята на Йорк, беше диагностицирана с рак на кожата по-рано тази година, само месеци след като преодоля рака на гърдата. Въпреки това, в положителен обрат на събитията, Беатрис обяви през май, че майка й е здрава.

принцеса беатрис
Снимка: Getty Images

Докато семейството се подготвя за пристигането на най-новото кралско бебе, те продължават да демонстрират устойчивост през житейските възходи и падения. Предстоящото попълнение без съмнение ще бъде добре дошъл източник на радост през една трудна година за кралското семейство.

Kралско бебе на хоризонта: Кралят е възхитен (СНИМКИ)

Кралски новини

Известни

Kралско бебе на хоризонта: Кралят е възхитен (СНИМКИ)

Принцеса Беатрис, внучката на покойната кралица Елизабет II, с радост разкри, че очаква второто с...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти