Ново 20: Бен Афлек се появи сам на дипломирането на дъщеря си

Нов епизод от сагата "Бенифър" се заформи този уикенд. Бен Афлек присъства на партито за завършване на гимназията на дъщеря си Вайълет без Дженифър Лопес на фона на слуховете, че двамата се развеждат.

Актьорът от „Арго“ изглеждаше мрачен и беше забелязан да пристига сам на празненствата за дипломирането на 18-годишното си момиче в Лос Анджелис през уикенда на Memorial day, според снимки, публикувани от Page Six. 51-годишният Афлек беше облечен за случая в бежов блейзър, наметнат върху бяла риза, сини дънки и ботуши.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)



Дженифър Гарнър отпразнува важен етап от образованието на първородната си дъщеря, като сподели снимки, на които плаче на церемонията.



Гарнър и Афлек, които се разведоха през 2018 г. след 13 години брак, имат още две деца: Серафина, на 15, и Самуел, на 12.

В същото време Дженифър Лопес отсъстваше от дипломирането на Виолет на фона на слуховете, че тя и Афлек са се разделили и живеят в отделни къщи.
Източник каза на Page Six миналата седмица, че те ще прекратят брака си, след като не са успели да накарат нещата да работят.
 

„Ако имаше начин да се разведе на основание временна лудост, той би го направил“, споделя вътрешен човек на изданието. „Чувства се така, сякаш последните две години са били само трескав сън, а сега е дошъл на себе си и разбира, че просто няма начин това да проработи.“
 

Дуото вече няколко месеца предизвиква спекулации, относно състоянието на връзката им.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти