Нова трудност: Мъжът на Нана Гладуиш е преживял тежка операция

Известната телевизионна водеща Нана Гладуиш сподели дълбоко лично видео в своя профил във Facebook, засягайки темата за Световния месец за борба с рака на гърдата и неотдавнашната тежка сърдечна операция на съпруга й. Във видеото Нана обсъжда значението на редовните здравни прегледи и изразява своята благодарност към онези, които са подкрепили нея и семейството ѝ през това предизвикателно време.

„Знаете, че не живея само в България, но и на други места по света“, започва Нана, „Но последните няколко месеца се наложи да остана тук, в България, за повече от три месеца.“ Въпреки че първоначално тя описва изживяването като приятно, тя признава, че причината за нейното удължено присъствие е била много по-сериозна – съпругът й е трябвало да претърпи тежка сърдечна операция поради неоткрит преди това инфаркт.

„Организмът му направи естествен байпас и така той оцеля, но благодарение на професор Димитър Николов и неговия екип, сега той се възстановява“, обяснява Нана, подчертавайки важността на качествените медицински грижи. Тя използва възможността още веднъж, за да наблегне на значението на редовните здравни прегледи, тъй като състоянието на съпруга й е било открито по време на рутинен преглед.

Телевизионната водеща също така напомня на своите последователи за предстоящия на 1 октомври Световен ден за борба с рака на гърдата, като насърчава всички да предприемат необходимите стъпки, за да осигурят както собственото си здраве, така и здравето на своите близки.

„Искам да изразя своята благодарност към всички, които ни помогнаха през това време, както и да ви призова да продължите да живеете здравословно, да правите редовни прегледи и да държите главите си високо“, завършва Нана с решителност, очевидна в гласа й.

Видеото събра стотици коментари от поддръжници, които пожелават бързо възстановяване на съпруга на Нана и споделят собствените си истории за борбата с различни здравни проблеми. Публиката оцени честността на Нана относно нейните борби и признателността й към онези, които са я подкрепяли. Това емоционално разкритие служи като напомняне за важността на ранната превенция и откритата комуникация относно здравословните проблеми, независимо колко лични или неудобни могат да бъдат те.

Вижте щастливите моменти на Нана и семейството ѝ в галерията ни!

Щастливото семейство на Нана Гладуиш

 

Нова трудност: Мъжът на Нана Гладуиш е преживял тежка операция

Актуално

Известни

Нова трудност: Мъжът на Нана Гладуиш е преживял тежка операция

Известната телевизионна водеща Нана Гладуиш сподели дълбоко лично видео в своя профил във Faceboo...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти