Никол Шерцингер: Докато бях в The Pussycat Dolls ни изтощаваха до смърт

Пред Sunday Times в ново интервю Никол Шерцингер казва, че времето й с Pussycat Dolls е било „изключително завладяващо преживяване“, което не ѝ е позволявало да си почине много, като е причинило „проблеми със съня“.

„Беше толкова трудно време, да се бориш със собствените си демони и проблеми и да си винаги на път, а в графика ни никога нямаше време за сън“, твърди певицата на „Buttons“ пред Sunday Times. „Искам да кажа, това беше просто рецепта за катастрофа, ако трябва да бъда честна с вас.“

Никол Шерцингер издава 4 тайни за красива кожа

46-годишната Шерцингер беше част от поп групата още в самото ѝ начало и натрупа световен успех. Бившият съдия на „Маскиран певец“ обаче призна, че ако трябва да се върнат на турне и да работят отново заедно в днешно време, ще бъде „много по-различно сега.“

„Сега има въведени правила и, знаете ли, общността е събудена“, каза Шерцингер.

„Но не беше така, когато ние пеехме. Беше нещо като: „Натоварете ги до смърт, докато не припаднат.“ Беше ми трудно да спя. Винаги съм имал проблеми със съня.”

Най-стилните моменти на Никол Шерцингер през годините

Изданието Page Six се свързва за коментар на тези твърдения с Робин Антин, основателят на групата, за коментар, но не получава отговор.

Въпреки че на Шерцингер ѝ е било трудно да свикне с натоварения график на групата, тя не се оплаква от дрехите, които е носела на концертите им, когато става дума за нейния секси гардероб и казва на Sunday Times: „Не, изобщо не се чувствам експлоатирана!"

„Може би не харесвах някои от дрехите, които нося, но трябваше да създам много от тях сама!"

„Исках да изглеждам като will.i.am и Gwen Stefani. Така че трябваше да нося дрехи, в които се чувствах уверена, а след това момичетата също трябваше да изберат това, което искат.

Първата публична поява на Никол Шерцингер и Том Евънс като двойка

В края на 2019 г. Шерцингер съобщи, че ще се събере отново с бившите членове на групата, включително Кармит Бачар, Ашли Робъртс, Джесика Сута и Кимбърли Уайът. След това обаче певицата на „Stickwitu“ се оттегли, което доведе до иск за дело срещу нея за нарушаване на договор и други обвинения.

„Това беше пълен шок, разочарование и разбито сърце за мен“, каза певицата на „Don’t Hold Your Breath“ пред Sunday Times за делото, което тя категорично каза чрез адвокатите си, че е „неоснователно“.

„Но аз не съм жертва; Аз съм победител. И аз отстоях позицията си. Знаех къде се намирам и затова отговорих с осем насрещни иска."

„Имах поне десет години раздяла с Dolls. Бях свършил работата и бях израснал и се развих“, каза бившият съдия от „X Factor“.

Новият страхотен приятел на Никол Шерцингер

„Помислих си, добре, знаете ли, в тази индустрия всичко беше според условията на всички останали и никога според моите условия. И сега разбирам своята стойност.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол