Никол Кидман за Balenciaga: Очаквано добра комбинация (СНИМКИ)

Забележителната актриса Никол Кидман направи силно впечатление на пролетната седмица на модата в Париж 2025, когато се появи на ревюто на Balenciaga, облечена в елегантна прилепнала по тялото черна миди рокля. Това шикозно облекло подчерта нейната грация и стил, карайки я да блесне на събитието.

Роклята с дълги ръкави имаше уникален дизайн, който се простираше над ръцете й като полуръкавици, с изрязани отвори за палците, добавяйки нотка на изтънченост към цялостната визия. За да завърши тоалета си, Кидман избра непрозрачен черен чорапогащник и заострени черни обувки, които идеално се съчетаха с роклята. Нейният избор на аксесоари включваше черни овални слънчеви очила „котешко око“, часовник с черна гривна и подходяща структурирана чанта със златен джоб с цип от едната страна.

Изявата на Никол на ревюто потвърди нейното партньорство с Balenciaga, което започна през декември 2023 г., когато тя стана посланик на марката заедно с други забележителни личности като Мишел Йео, Изабел Юпер и Ким Кардашиян. Актрисата има история с модната къща, избирайки техните творения за важни поводи, включително сватбената си рокля за брака си с Кийт Ърбан през 2006 г. и множество събития на червения килим.

Последните няколко месеца видяха Кидман да работи в тясно сътрудничество с Balenciaga за различни промоционални дейности. През септември тя присъства на британската премиера на сериала "The Perfect Couple", облечена в черна преосмислена архивна рокля на Balenciaga. Освен това тя участва в модни ревюта на марката, като например есенното кутюрно ревю през 2022 г., където носеше отразяваща сребърна рокля с едно рамо и драматични черни оперни ръкавици. Тя също така седеше на първия ред за кутюрното ревю на Balenciaga през есента на 2024 г. заедно с дъщеря си, Съндей Роуз, Наоми Уотс и дъщерите им.

Пролетното шоу на Balenciaga събра редица други знаменитости, включително Кейти Пери, Ашли Греъм, Ема Робъртс и Бил Скарсгард, които заеха местата си на първия ред, за да станат свидетели на най-новата модна колекция на марката.

Никол Кидман за Balenciaga: Очаквано добра комбинация (СНИМКИ)

Любопитно

Известни

Никол Кидман за Balenciaga: Очаквано добра комбинация (СНИМКИ)

Забележителната актриса Никол Кидман направи силно впечатление на пролетната седмица на модата в ...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти