Никол Кидман срещу Салма Хайек: Защо се скараха двете диви?(ВИДЕО)

По време на Седмицата на модата в Париж избухна изненадващ скандал между звездите Никол Кидман и Салма Хайек на червения килим на шоуто на Balenciaga. Докато стоящата до тях певица Кейти Пери наблюдаваше сцената в недоумение, напрежението между двете актриси изглежда беше породено от това, че Хайек докосна Кидман, въпреки изричната молба да не го прави.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pop Faction (@popfaction)

Кадри от инцидента, които се появиха в социалните медии, показват 57-годишната Никол Кидман и 58-годишната Салма Хайек да позират заедно с 39-годишната Кейти Пери. Въпреки това, докато се обръщат към фотографите, възниква спор, когато Хайек, чиято съпруга Франсоа-Анри Пино притежава Balenciaga, се опитва да насочи Кидман с ръка на кръста й. Австралийската актриса обаче изглежда не желае да бъде докосвана, отстранява ръката на Хайек и се обръща към нея с думите „Не ме докосвай“. Свидетел също така съобщи, че Кидман е казала нещо на Хайек и е направила жест, което допълнително е ескалирало ситуацията.

Салма Хайек и Пенелопе Крус: над 20 години здраво женско приятелство

Този внезапен конфликт между Никол Кидман и Салма Хайек по време на събитие, спонсорирано от марката Balenciaga, поражда опасения относно бъдещето на договора на австралийската актриса с луксозния бранд. Като се има предвид, че съпругът на Хайек, за когото тя се омъжи през 2009 г., притежава Balenciaga, този инцидент може потенциално да повлияе на отношенията на марката с една от най-известните им посланички.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти