Защо Никол Кидман не кара новото си Ламборгини, а обикновена кола?

Известната австралийска актриса Никол Кидман, носителка на множество награди, доказва че предпочита по-семплия начин на живот. В разговор с Виктория Бекъм за австралийския Vogue, тя разкри изненадващия си избор на автомобил, което ясно показва, че тя е далеч по-земна, отколкото изглежда на фона на бляскавата си кариера.

По време на интервюто, Бекъм, която е известна с луксозния си начин на живот, не можа да скрие любопитството си относно автомобила, който кара Кидман. Разговорът беше провокиран от спомени на Виктория за времето, когато баща ѝ я е карал на училище с Rolls-Royce. В този контекст, Никол сподели, че въпреки че съпругът ѝ Кийт Ърбан ѝ е подарил скъпото и бързо Ламборгини, тя всъщност предпочита да кара своето старо и практично Субару.

Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините

"Съпругът ми ми купи Ламборгини, но аз карам Субару", разкри Кидман. Тази изповед изненада мнозина, особено Виктория Бекъм, която се опитваше да си представи Никол да излиза от Ламборгини с впечатляващите му врати, които се отварят нагоре. Но Кидман уточни, че нейният модел, Lamborghini Urus, няма такива врати.

Кидман обясни, че автомобилите не са нейната страст, въпреки че съпругът ѝ има силен афинитет към тях. "Съпругът ми е човек на автомобилите. Аз не съм. За мен е важно само да има климатик", каза тя пред Виктория. 

Талант, красота и смелост x 3 - приятелството на Марго Роби, Никол Кидман и Чарлийз Терон

Това не е първият път, в който Кидман намеква, че води по-непринуден начин на живот. В интервю за списание Elle по-рано тази година, актрисата обясни как животът в Тенеси ѝ дава възможност да бъде "обикновен гражданин". Тя се наслаждава на дейности като даряване на памперси и посещение на детски болници, което я кара да се чувства свързана с общността.

Никол Кидман и Кийт Ърбан са женени от 2006 година и имат две дъщери – Съндей Роуз и Фейт Маргарет. Актрисата споделя, че тяхната връзка се крепи на много компромиси и подкрепа. "Връзката има нужда от много компромиси. Винаги е проба-грешка и понякога е дисбаланс, а след това се връща в баланс", казва тя.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти