Няма да познаете коя актриса ще влезе в образа на Одри Хепбърн!

Изглежда, че ни очаква още edna биографична лента с потенциал за хит. От престижното издание Variety потвърждават, че от стрийминг платформата Apple TV+ подготвят филм, посветен на Одри Хепбърн.

Режисьор на продукцията ще бъде Лука Гуаданино („Назови ме с твоето име“), а в ролята на легендарната актриса от миналия век ще се превъплъти Руни Мара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

36-годишната актриса може и да е неочакван избор за ролята – през годините нейни колеги като Лили Колинс, която визуално доста напомня на Одри, са заявявали, че с радост биха влезли в образа. Признаваме, че досега не сме обръщали внимание на приликата между Руни и Одри, която очевидно е налице, заедно с онази крехкост, типична за нежната звезда от 50-те и 60-години.

Влезте в нашата галерия със снимки на Руни Мара през годините и се убедете, че изборът всъщност е доста добър!

Нежност и мрак: Руни Мара през годините

Подробности около предстоящия филм все още се пазят в тайна. Това ще бъде един от първите ангажименти на Руни Мара в киното, след като актрисата роди първото си дете през 2020 г. Припомнете си тук ► Хоакин Финикс и Руни Мара станаха родители, а името на бебето ще ви просълзи!

През януари у нас очакваме да гледаме актрисата и в криминалния трилър „Улицата на кошмарите“, редом до Брадли Купър и Кейт Бланшет.

Милите моменти на Хоакин Финикс и Руни Мара

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти