Скри ни шапките! Няма да повярвате колко секси е Галя от ,,Каризма" на 45

Не можем да забравим страхотната комбинация от Галя и Миро в групата "Каризма", които ни радваха с хитове като "Рискувам да те има" и "Колко ми липсваш". За съжаление дуото се разпадна още в далечната 2008 година, но докато Миро не спира да се развива и да прави музика, Галя сякаш изчезна от погледите на публиката. Въпреки това, тя продължава да предизвиква възхищение с неувяхващата си красота и активен начин на живот.

Преди няколко години Галя, чието истинско име е Галина Курдова, сподели, че е срещнала любовта на живота си в Лондон и е взела решението да се установи там. Тя не само напусна музикалната сцена, но и България, за да започне нов живот на Острова. Напоследък обаче изглежда, че прекарва повече време у нас, защото последните ѝ публикации по бански са от нашите курорти. 

Нежният глас на българския поп: Какво се случва днес с Галя от "Каризма"?

На 45 години Галя продължава да изглежда зашеметяващо. Нейните последни снимки в Instagram показват, че тя се е променила, но само в положителен аспект. Тя се грижи за тялото си и редовно тренира, което е видно от зашеметяващите кадри, които споделя от плажа.

Галя от "Каризма" доказва, че възрастта е само число, а истинската красота идва отвътре. Със своето позитивно отношение към живота и неуморния стремеж към самоусъвършенстване, тя остава пример за подражание за мнозина. Въпреки че вече не е на музикалната сцена, Галя продължава да бъде истинска звезда, която блести ярко и вдъхновява с всяка своя стъпка.

Няма да повярвате колко секси е Галя от "Каризма" на 46!

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти