Полицията: Няколко души трябва да бъдат обвинени за смъртта на Матю Пери

Матю Пери - звездата от сериала "Приятели" почина на 54-годишна възраст през октомври 2023г. след употреба на кетамин. В доклад от аутопсията му, изготвен от Службата по съдебна медицина на окръг Лос Анджелис, са описани и други фактори, допринесли за трагичния край като удавяне, коронарна болест и бупренорфин - опиоид. Тези дни полицията в Лос Анджелис разкри:

"Няколко души трябва да бъдат обвинени във връзка с внезапната смърт на актьора Матю Пери"

Не се споменава кои са те и каква е тяхната връзка със смъртта му, но се знае, че приживе Пери открито е разказвал за употребата на кетамина - лекарство за облекчаване на болка и лечение на депресия, в мемоарната си книга от 2022 г. "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо".

Любовното "проклятие", което тегне над актьорите от Приятели

През декември съдебният лекар на окръг Лос Анджелис приключи разследването на смъртта му, съобщиха тогава PEOPLE. През май полицейското управление на Лос Анджелис каза пред същото издание, че след като съдебният лекар е публикувал доклада си, LAPD е започнала разследване на обстоятелствата на смъртта му от свръхдоза.

Матю Пери през годините

През май разследващ източник от LAPD споделя отново пред PEOPLE, че отделът е работил с Администрацията за борба с наркотиците и пощенските инспектори на САЩ в опит да установи откъде идва кетаминът, убил Пери. Разследването на органите на реда е започнало през декември след доклада на съдебния лекар.

През 2022г. Матю казва за зависимостта си в интервю: 

„Исках да споделя кога бях в безопасност , за да не отида отново в тъмната страна“. „Трябваше да изчакам, докато изтрезнея съвсем безопасно – и далеч от активното заболяване на алкохолизма и пристрастяването – за да запиша всичко. Бях почти сигурен, че ще помогна на хората, ако го направя.“

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол