Нежна и ефирна: Новата модна религия на Памела Андерсън (СНИМКИ)

Минимализъм до край е новата модна религия на бившата сексбомба Памела Андерсън.

Минималистичен грим, нежна рокля в розово на Elie Saab, спокойно излъчване и мекота струят от Памела. Така я видяхме на откриването на филмовия фестивал в Сан Себастиан.

Памела Андерсън: От секссимвол до фермерка

Прибраните ѝ руси коси свидетелстват за новия елегантен период на 57-годишната актриса, а грим „без грим“ е веруюто на бившата спасителка на плажа.

През 2023 г. Памела изненада света с решението си да се откаже от грима, което доведе до една неочаквана реакция – хората започнаха да я харесват заради нейната автентичност. В интервю за списание Better Homes & Gardens актрисата сподели, че откакто е спряла да носи грим, все повече хора я спират на улицата, за да ѝ кажат, че преди не са я харесвали, но сега я намират за истинска и вдъхновяваща.

„Сега хората ме спират на улицата и ми казват: „Знаеш ли, никога не съм те харесвал, но сега те харесвам“, разказва Памела. 

Решението на Памела да се откаже от грима е дошло спонтанно, когато през 2023 г. тя е решила да посети Седмицата на модата в Париж без никакъв грим. „Просто не исках да седя на гримьорски стол в продължение на три часа“, обяснява тя. Това решение не само че се превръща в момент на освобождаване за нея, но и вдъхновява много други жени да преосмислят отношението си към красотата.

Радост от живота, без излишни тежести, лекота и ефирност – наслаждаваме се на Памела в галерията ни!

Нежна и ефирна: Новата модна религия на Памела Андерсън

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти