Неуморимата Кейт Мидълтън не се спира след сватбата на Пипа: изяде паднал на земята домат

Неуморимата Кейт Мидълтън не се спира след сватбата на Пипа: изяде паднал на земята домат
Снимка: Getty/Gulliver

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън не се спира със светските изяви дори и в деня след сватбата на по-малката си сестра Пипа.

В понеделник сутрин, 22 май, тя присъства на цветарско шоу в Челси (Chelsea Flower Show). То се организира ежегодно и неговата цел е да популяризира и насърчи производителите на плодове и зеленчуци, фермерите и въобще всички хора, решили да отглеждат сами в двора си растения, с които да се прехранват.

>>> Вижте повече снимки на прекрасната Кейт и невероятната ѝ рокля от събитието ТУК >>>

На събитието присъствали и кралица Елизабет II, както и принцесите Юджийн и Беатрис (племенници на Уилям и Хари).

Впечатление на очевидци направил фактът, че водещият на събитието Крис Ивънс подал на Кейт домат, който тя трябвало да изяде, но тя неволно го изпуснала.

Въпреки това Мидълтън явно е привърженик на онова 5-секундно правило за изпуснатите храни и въпреки, че доматът попаднал на земята, тя го вдигнала и все пак - изяла. След това заявила на водещия: "Вкусен е и е сладък. Хареса ми. Допада ми да се занимавам с градинарство заедно с децата".

С това си действие Кейт категорично потвърдила, че не е разточителна, гнуслива, глезена и лигава жена, а се отнася с уважение към домашно отгледаната и приготвена храна.

Като изключим тази любопитна случка от цветарското шоу, трябва да допълним, че Кейт както винаги е заложила на стилна визия. Този път тя носила флорална рокля на марката Rochas на стойност 1500 паунда.

Припомняме, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж имат своя богата и щедра домашна градина с плодове, зеленчуци и билки в имението си в Норфолк, където Кейт обича да полага грижи за растенията. 35-годишната Мидълтън обаче споделила, че ѝ било трудно да научи принц Джордж (на 3 годинки), че ръкавиците за градинарство не бива да се ядат и гризат.

Разгледайте специалната ни галерия с Кейт на цветарското шоу ТУК >>>

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти