Нели Рангелова на 66: Впечатлява със стил и форма по бански (СНИМКИ)

Напоследък много от световните знаменитости демонстират топ форма и сияйна кожа, независимо от възрастта си. Истината е, че колкото и да сме впечатлени от тях, много повече ни вълнуват родните звезди и тяхната форма. Edna от любимите ни родни дами е неостаряващата Нели Рангелова, която днес празнува своите 66 години. Да, истина е, макар че на никого не му се вярва!

Нейният талант и принос в българската поп музика са отдавна заслужено признати, но това което ни остава без думи при нея, е винаги перфектният й външен вид и страхотната кожа, която изумява с блясък. Нели не крие своите години, които за нея са просто цифра и ни радва от своя Instagram профил със своите позитивни преживявания и пътешествия.

Нели Рангелова започва творческата си кариера през 1978 година с оркестър „Бургас“ като беквокалистка. По време на творческата си кариера има над 500 записани песни и печели много награди, между които Голямата награда на фестивала „Златният Орфей“ в Международния конкурс за изпълнители през 1982 г. Същата година печели и Голямата награда на фестивала „Нийуола“ в Индипендънс. 

"През тази година ще издам албум. 10 песни имам от адски дълго време и те чакат. Ще включа три от миналогодишните. Имам една много страхотна нова песен, която обаче още не е облечена в думи - търси се текст. Жоро Христов написа бързо парче, защото каза, че е време да спрем да пеем само бавни. Винаги съм го обичала. Животът ни мина заедно - той беше на 17 години, когато се запознахме. Много е хубаво освен да имаш човек до себе си в житейски план,  да имаш и приятел, на който да разчиташ. Ако искаш да бъдеш постоянен, не бива да се опитваш да променяш хората. Номерът е като погледнеш човека в очите, да видя, че не ме лъже", споделя те отковено пред NOVA в скорощно интервю.

Вижте страхотната Нели Рангелова по бански в галерията ни!

Разкошната Нели Рангелова по бански на 66

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти